Bane Mojićević napokon priznao zašto krije devojku: „Moj osmeh govori više od reči“

bane mojicevic otkrio koja pevacica mu je miljenica

Pevač Bane Mojićević pojavio se sinoć na promociji albuma svoje koleginice Tanje Savić, s kojom je još pre 20 godina pravio prve muzičke korake u „Zvezdama Granda“, a iako je u srećnoj vezi svoju lepšu polovinu krije kao zmija noge.

-Moja devojka uživa večeras u svom elementu, ja u svom. Ja mislim da moj osmeh od reči više govori da li sam zaljubljen. Ne mešamo se jedno drugom u karijere, poslove… Kad se ukaže neka lepa prilika za druženje, onda da – poručio je Bane za Pink.

bane mojićević krije devojku

Da Mojićević nije izgubio veru u ljubav ni nakon bračnog brodoloma potvrdio je za Grand kada je priznao da je pre par meseci uplovio u romansu sa devojkom čiji identitet i dalje krije.

-Na početku smo veze, tako da uživamo, lepo nam je– otkrio je Bane nedavno za Grand.

9e85b917d4045d0e9775cff686aa7fc62e9ebe76

Pevač je odlučio i da kod Tanje Savić ipak dođe sam, a progovorio je i o njihovom odnosu.

-Tanja je moja sestra, ona je moja mnogo dobra prijateljica. Rekao sam joj pošto imam svirku večeras da ću doći samo da je poljubim i da joj čestitam. Večeras mi je puno srce, radujem se njenom uspehu. Mi smo 2004. godine bili u „Zvezdama Granda“. Voleo bih da se okupimo mi iz ekipe. Treba samo neko da nas okupi i da organizuje, jer mi nismo menadžeri – otkrio je Bane.

BONUS VIDEO: Dodela automobila Šejli Zonić:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić