Login/Registracija

Malo ko zna da je poznati pevač brat Ksenije Pajčin: Posvetio pesmu pokojnoj sestri, a reči su POTRESNE

Ksenija pajcin 1

16. marta 2010. godine dogodila se nezapamćena tragedija, kada je maneken Filip Kapisoda usmrtio svoju tadašnju devojku, poznatu pevačicu Kseniju Pajčin, u njenom stanu, pa potom presudio sebi. 

Naime, iako se o životu Ksenije Pajčin mnogo toga zna, ipak, malo je poznato da joj je pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, brat od strica.

Baja Mali Knindza

Štaviše, nakon njene smrti, Baja Mali Knindža je Kseniji posvetio pesmu pod nazivom „Spavaj, kraljice“.

U mome srcu si uvek imala posebno mesto, nikome nisam dao protiv tebe da kaže nešto. Bila si jaka žena, koje se zveri plaše, samo smo ja i ti proslavili Pajčine naše. Bila si jaka žena, uvek si bila u pravu, jednom sam priznao sebi, ličiš na baba Savu. Spavaj, kraljice, spavaj, spavaj kraljice, ti spavaj, kraljice moja, neka te čuvaju anđeli stihovi su pesme koju je Baja posvetio Kseniji.

Baja Mali Knindža je jednom prilikom otkrio da mu je teško da peva pesmu koju je posvetio njoj, te da je zato nikada nije snimio.

Baja Mali Knindza 2

To je negde uživo snimljeno. Malo mi je teže da pevam nešto što me boli. Bežim od toga i čuvam to u sebi. Ja možda nisam voleo ni tada da to neko snimi i objavi. To je moje, to je Pajčinovo, naše. Ne mogu ja to, treba želudac za to. Ja sam emotivan i to drugačije doživljavam rekao je pevač svojevremeno u jednoj emisiji.

Podsetimo, kada je ubijena Ksenija Pajčin je imala 33. godine,a njeno beživotno telo u lokvama krvi, u stanu u Nikšićkoj ulici, pronašla je pevačicina majka Ljubica. Ksenija je važila za jednu od najomiljenijih ličnosti domaće javne scene.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić