Baby Lasagna zapalio Arenu u finalu i opravdao epitet favorita na Evroviziji

1 2
Youtube/Eurovision Song Contest

Predstavnik Hrvatske Baby Lasagna sa numerom „Rim Tim Tagi Dim“ nastupio je u finalu „Pesme Evrovizije“ pod rednim brojem 23 , dok je svojim performansom na sceni opravdao epitet favorita.

Energično sa puno emocije i sa velikom željom da pokaže sve najbolje od sebe, pevač je izavao ovacije publike koja je bila u delirijumu nakon njegovog nastupa.

 Nastup Baby Lasagna u finalu Evrovizije

Sa scene je ispraćen vriskom dok je publika imitirala pokrete njegovog plesa kojim je poslednjih meseci zarazio čitavu Evropu.

2 3
Youtube/Eurovision Song Contest

Inače, iza zanimljivog umetničkog imena kojim se predstavlja krije se Marko Purišić rođen u Umagu 1995. godine, a malo ko zna kakve veze talentovani muzičar ima sa Srbijom, dok je ekipa Granda došla nedavno do nepoznatih informacija.

3
Youtube/Eurovision Song Contest

Naime, Marko potiče iz obrazovane porodice, a njegov otac studirao je u Beogradu gde je proveo mladost.

– Studirao je veterinu u Beogradu i družio se sa ljudima iz celog sveta koji su dolazili ovde zbog dobrih uslova studiranja. Važio je za pozitivnog mladića uvek spremnog da pomogne svima, međutim kada su počeli nemiri, napustio je Beograd i vratio se u Hrvatsku gde je ostao i osnovao porodicu. Svoju ljubav prema životinjama preneo je i na svoje bližnje, a iako Marko nije krenuo njegovim putem podržao je njegov talenat koji je bio očigledan od malena – počeo je priču izvor blizak našem portalu i dodao:

-Ostao je u kontaktu sa brojnim prijateljima koje je tada upoznao u Srbiji, ali i ostatku sveta i nije krio ponos kada mu je sin ušao u finale „Dore“ zbog čega je podelio link za glasanje kako bi i ostali mogli da podrže Baby Lasagnu. Situacije se nije promenila ni sada kada je Marko jedan od glavnih favorita za pobedu na „Evroviziji“ u šta i njegov otac čvrsto veruje, a nama njegovim poznanicima je drago i podržavamo ga svim srcem.

4 1
Youtube/Eurovision Song Contest

Ukoliko je on vaš favorit možete glasati slanjem poruke na broj iz zemlje iz koje glasate, dok za našu Teya Doru možete glasati tako što ukucate broj 16.

BONUS VIDEO Ispraćaj Teya Dore na Evroviziju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Youtube/Eurovision Song Contest,
Autor: A. Milinković