Login/Registracija

Andrija Kuzmanović i Milica Tomašević u spotu ZVEZDE GRANDA, pesma posvećena Tomi Zdravkoviću (VIDEO)

Kada je Nenad Milevski, nekadašnja zvezda „Granda“, najavio da će svoju publiku obradovati neverovatnim muzičkim projektom, publika nije mogla ni da nasluti o kakvom iznenađenju je reč.

Nakon pesme „Poslednja nedelja“ koju je snimio u čast Džeju Ramadanovskom, za čijeg naslednika su ga i proglasili tokom takmičenja, pevač je odlučio da ukaže poštovanje i najvećem boemu na našoj muzičkoj sceni Tomi Zdravkoviću i posveti mu novi singl koji nosi naziv „Zapevaj mi Tominu“.

Ovom pesmom uspeo je da rasplače fanove, kako zbog maestralne emocije u glasu, tako i zbog spota u kom je dočarao Tomino omiljeno mesto – kafanu.

Na veliko iznenađenje mnogih, glavne uloge u spotu poverene su popularnim glumcima Andriji Kuzmanoviću i Milici Tomašević koji su svojom pojavom i glumom dočarali emotivne stihove.

Andrija u spotu ima ulogu harmonikaša i pravog boema koji prati Milevskog, dok Milica tumači fatalnu ženu, što se mnogima dopalo.

„Tražim reč kojima bih izrazio oduševljenje, ali ne nalazim. Toliko emocije i ljžubavi ima u pesmi da mogu samo da kažem – svaka čast“, „Pesma ti vredi milion dolara, a imaš glas slavuja“, „Svaka čast za scenario i celokupnu izvedbu. Napokon nema polugolih žena i iznajmljenih skupih automobila“, „Glas, spot, pesma – jednostavno hit“, „Ovo je pesma za sva vremena“, „Konačno lek za srce i dušu“, samo su neki od komentara na Nenadovu novu pesmu koju možete da poslušate u nastavku.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić