Login/Registracija

BORI SE KAO LAVICA ZA SVOJU LJUBAV: Šta se dogodilo između Anastasije i Gudeljeve majke i sestre?

Poznato je da pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj već neko vreme uživaju u ljubavi, a na samom početku njihove veze izgledalo je kao da je fudbalerova porodica obožava.

Ovaj ljubavni par uživa u skladnom odnosu skoro godinu dana, ali kao i u svakoj velikoj ljubavi i kod njih ima brojnih prepreka. Prva u nizu jeste Nemanjina majka Olivera, koja i više nego očigledno prema pisanju pojedinih nedija ne podnosi svoju snajku. Na samom početku sve je delovalo idilično, pa su Gudelji porodično bili gosti Cece i Anastasije za njen 24. rođendan, ali su se dobri odnosi brzo narušili.

Razlog za sukob Anastasije Ražnatović i Olivere Gudelj nije poznat javnosti, o mnogim temama se spekuliše, ali ono što je vidno jeste da pevačicina buduća svekrva čini sve da razdvoji sina od Cecine ćerke. Tako je nedavno Olivera zajedno sa najmlađom ćerkom, Vanjom, otpratila čitavu porodicu Ražnatović sa Instagrama, a ni Anasaija nije časila časa pa je pobrisala fotografije sa Gudeljima koje je do tada imala na svom profilu.

Međutim, Anastasija se svim silama trudila da izgladi situaciju, pa je čak i sa svojim dečkom razgovarala na tu temu, ali njegova majka ostala je tvrdoglava u nameri da svojim ponašanjem kvari sreću mladog i zaljubljenog para. Ono što je čudno je da su njih dve na početku bile izuzetno bliske, što potvrđuje i slika na kojoj su zajedno na tribinama i bodrile Nemanju na jednoj utakmici.

Imajući u vidu da je pevačicin dečko izuzetno privržen porodici i da je posebno vezan za majku, da li će na put velikoj ljubavi stati narušeni i zahlađeni odnosi na relaciji Gudelji – Ražnatovići, pitanje je na koje će vreme dati najbolji odgovor. Ono što je sigurno, Anastasija je ta koja daje sve od sebe i balansira između nezgodne svekrve i svoje privrženosti i velike ljubavi koju oseća prema Nemanji.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić