Login/Registracija

Anastasija priznala da nosi iste stvari više puta! Cecina naslednica otkrila: „KUPUJEM STVARI NA SNIŽENJU“

fde8ca41939c84b30267f32466dd7a45252bf191

Nakon što je prisustvovala jednoj modnoj reviji u Beogradu, uvek skockana od glave do pete, Anastasija Ražnatović je otkrila kako izgleda njen šoping, pa priznala da, kao sav ostali svet, kupuje na sniženjima.

– Kad sam bila skoro u Beču, poslednji put sam kupila nešto na sniženju. I to sam dosta stvari kupila na sniženju, bilo je zaista veliko sniženje. Evo, baš ove farmerke koje vidite na meni sam kupila tamo – rekla je mlada Ražnatovićka za medije, pa otkrila da, iako na manifestacijama koje često posećuje nosi svečane stvari, njeni omiljeni komadi su ipak oni malo opušteniji:

Anastasija Raznatovic 2

– Farmerke su moj omiljeni komad garderobe. U raznim modelima. Nosim više puta iste stvari. Recimo, cipele i torbe, to uvek ponavljam. Nekad štedim i baš vodim računa, gledam šta ću, kako ću, a nekad, kad mi dođe, umem baš dosta da potrošim. Ali ja to i zaradim, tako da me baš briga!

Nakon toga Tasa je pecnula majku Svetlana Ceca Ražnatović, koja često pozajmljuje njenu odeću. 

– Stalno to radi. Na poslednjem snimanju za „Zvezde Granda“ nosila je moju torbu. Mi to tako delimo sada. Ne kradem samo ja od nje – istakla je sa osmehom, prenosi Republika.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić