Login/Registracija

Anabela otkrila istinu o vezi sa kolegom: „SVE SAM POSLOŽILA U GLAVI“

Iako je Anabela gotovo celog leta nastupala punom parom, publika ne krije da se uželela njene nove pesme te svakodnevno ima zahteve od fanova koji je podržavajuj još od devedesetih godina.

– Izgleda da me kompozitori koji mi šalju pesme pogrešno procenjuju, ne biste verovali šta mi ljudi šalju. Ili neke najnežnije balade, teško da za ono što sam čula mogu reći da sam to ja- proznala je pevačica.

Njena starija ćerka Luna se već oprobala kao pevačica, te mnoge zanima da li će se i mlađa naslednica ohrabriti da zakorači na scenu i snimi možda neki duet sa mamom.

– Neće se sigurno nikada desiti zato što volimo dve potpuno različite vrste muzike, mada nikad se ne zna (smeh), ali mislim da ne treba da mešamo babe i žabe. Ako bi se desilo da ona sutra zaplovi u te vode treba da gradi svoj pravac i svoju priči. Ne treba da ulazi ono u čemu sam ja, a ono što ona voli, pa ja bih bila smešna u tome- otkrila je.

Osim naslova da je najzgodnija baka na estradi, koji je prate već mesecima, pevačicu su nedavno povezivali sa Aleksandrom Misojčićem Xanderom sa kojim je imala nekoliko nastupa tokom letnje turneje.

– Nemam više problem sa tim, apsolutno se više ne pravdam. Očigledno je da ljude sve to vezano za mene zanima i ne smeta mi zato što sam ja sada toliko posložila sve u svojoj glavi i shvatila kako sve to funkcioniše. Ide to uz ovo čime se bavimo, pa nismo izabrali da se bavimo poljoprivredom ili ne znam ni ja čim, već javnim poslom- istakla je Anabela.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović