Ana Kokić BEZ DLAKE NA JEZIKU prokomentarisala BIVŠEG: „Ispoštovaću njegovu suprugu“

84b9a3772552dd530295638cc2b0280b84d7a2d9

Iako je jedna od najpoželjnijih dama među pripadnicima jačeg pola, Ana Kokić tvrdi da i dalje solira i to iz čudnog razloga.

– Mrzi me da imam nekog. Stvarno ne mogu. Baš me mrzi da upoznam nekog, pa da li ste jedno za drugo, da li odgovarate, da li ovo, da li ono… Nemam ni vremena, a ni živaca- iznenadila je Ana.

Svaki slobodan trenutak provodi sa decom u toplini proodičnog doma koji je njihova oaza mira, a s obzirom da ima dve ćerke otkrila je kakva će tašta biti jednog dana.

– Joj ne znam, to je tako daleko. Ne mogu još da razmišljam o tome jer još uvek razmišljam kakva sam majka. Jednog dana kada porastu i postanu svoji ljudi, pokazaće se da li sam bila dobar roditelj. Razmišljam o tome da budem što bolja i da kroz priču sa njima pripremim ih za taj samostalni život, jer sam svesna da će jednog dana to doći- istakla je pevačica.

ana kokic

S obzirom da je pandemija korona virusa stopirala čitavu estradu, Ana ne krije da je konačno sve došlo na svoje te da posla ima kao u priči.

– Ima, možda čak i više nego što sam poželela. Imam puno želja za sledeću godinu, nadam se da ći ih ispuniti. Ne kukam više kada imam puno posla, ne kažem više: “Jao da mi je da se odmorim malo”. Sad samo kažem sebi idi radi i sve super, samo kad ne moram da sedim kod kuće mesecima. Promenila sam i totalno odnos prema hrani i tim stvarima koje mogu da utiču na jačanje prirodnog imuniteta kako bih pokušala što više da se zaštitim.

Posao joj dobro ide, ali kućni poslovi joj često zadaju glavobolje s obzirom da nije od onih domaćica koje to olako prihvataju.

– Nisam neki ljubitelj svakodnevnih obaveza, usisavanja i pranja sudova, tako da mi ovo dođe da se malo opustim, nastupi su mi kao lek– kaže Ana koja uprkos svemu ipak nikada ne uzima kućnu pomoćnicu, poput brojnih koleginica.

– Ne baš, jer mislim da pored nas tri u kući bi bilo bahato da uzmem i pomoć.

08dd7950202bfe021b71a673799221025c601252

Nezabilazna tema u medijima je i dalje njen odnos sa bivšim suorugom Nikolom Rađenom koji je nedavo stao na ludi kamen i otkrio da sa novom suporugom čeka prinovu.

– Mislim da je zaista bespotrebno više pominjati nas dvoje u bilo kakvom kontekstu. Mi smo roditelji našim devojčicama i to je sve. On je sada ipak oženjen i očekuje dete. Želim da ispoštujem njegovu suprugu i njega i da ne pričam o njemu više – rekla je Ana za „Blic“.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović