Login/Registracija

„Ćutao sam i trpeo“, Amar Gile progovorio o ljudima koju su pokušali da ukaljaju njegovu karijeru: „Bilo mi je krivo“

Svojim vokalom i emocijom, Amar Gile, osvojio je čitav region kada je pre 10 godina pobedio u „Zvezdama Granda“, od kada njegova muzička karijera ide samo uzlaznom putanjom.

Danas je jedan od najtraženijih pevača na terenu, ali ne zapostavlja ni svoju diskografiju, pa iza sebe ima i veliki broj hitova.

Karijeru nikada nije želeo da gradi na skandalima, iako su mediji u nekoliko navrata pokušali da mu „napakuju“ razne natpise.

– Novinari su me najviše vređali. Pisali su o rijalitiju, o roditeljima, o udesima… ja sam samo ćutao i i verovatno su rekli „Vidi ovaj nije normalan“– ispričao je pevač.

Tvrdi da mu je taktika ignorisanja uspela, ali priznaje da su ga određeni natpisi boleli.

– Bude mi krivo, ali istrpim. Kažem sebi : „Pametan si Gile, ćuti, gradi karijeru kao pevač, kao čovek i toga se držim– svojevremeno je istakao pevač.

Podsećamo, Gile je pre dva meseca po drugi put postao otac dečaka kome su ponosni roditelji dali ime Zlatan, a uoči porođaja njegove izabranice priznao je da se pribojava kako će prvi sin prihvatiti prinovu:

Bio sam malo skeptičan, plašio sam se kako će on da reaguje, da li će da se buni, da li će to dete da voli, ali kada je čuo, Daris je izjavio da bi voleo da dobije brata– otkrio je tada Amar koji uživa u porodičnom životu.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić