Ovaj detalj sa Prijinog koncerta u Osijeku rasplakaće mnoge, pevačicu pukle emocije: „Nalazim se 30 kilometara od tog mesta“ (VIDEO)

Iako je publika navikla da Aleksandra Prijović priredi spektakl gde god da se pojavi, ipak, noćas je bilo posebno veče u Osijeku.

Prija je održala koncert koji će se sigurno dugo prepričavati, a ekipa Granda donosi vam ekskluzivne detalje sa lica mesta.

-Mislim da će večeras biti posebno i mislim da znate da se ja trenutno nalazim 30 kilometara od mesta u kome sam odrasla. Jako sam srećna i hvala vam. Moram da priznam da opet imam tremu- rekla je pevačica čim je izašla na binu, a ove reči publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

aleksandra prijović koncert osijek
Aleksandra Prijović koncert Osijek

Aleksandra Prijović koncert Osijek: Svi detalji spektakla

Osijek je očarala, ne samo svojim hitovima, glasom i audio-vizuelnim spektaklom, već i stajlinzima od kojih je zastajao dah.

prija koncert osijek
Aleksandra Prijović koncert Osijek
aleksandra prijović koncert osijek
Aleksandra Prijović koncert Osijek

Cele večeri publika je pevala sa Aleksandrom uglas, od prvog do poslednjeg takta, ali čini se da je ipak najveća emocija zavladala kada je zapevala numeru „Devet života“ koju je napisao njen suprug Filip Živojinović.

aleksandra prijovikć osijek
Aleksandra Prijović koncert Osijek

Prija i Boban Rajović razgalili publiku u Osijeku

Ludilo je trajalo iz minuta u minut, a posebna atmosfera zavladala je kada joj se na bini pridružio dugogodišnji prijatelj i kolega Boban Rajović.

-Moram da se zahvalim što si došao večeras jer znam da imaš puno obaveza, ali oni pravi uvek nađu vremena. Velika mi je čast što si tu i hvala od srca – istakla je Prija, nakon čega su zajedno zapevali i priredili ludu žurku u Osijeku.

prija koncert osijek
prija i boban rajović osijek

Kao što obično biva, zbog pesme „Dam, dam, dam“ gorelo je sve, a Prija je u jednom trenutku učinila ono što je šokiralo sve.

Naime, pevačica je sišla sa bine i uletela u publiku koja nije mogla da veruje da je Prija tik uz njih, te su iskoristili priliiku da je dodirnu i slikaju se sa njom, što je ona s osmehom i učinila.

aleksandra prijović koncert osijek
Aleksandra Prijović koncert Osijek

Iako je suze ovoga puta jedva zadržala, trenutak kada joj se pridružio sin Aleksandar dirnuo je Priju, ali i hiljade ljudi koji su uživali sinoć u dvorani „Gradski vrt“.

-Mogli smo zajedno ti i ja. Znaš ono kad legnemo uveče, a ti pevaš? – rekla je Prija, a maleni Aleksandar je odmah nabacio osmeh i zapevao sa majkom.

Šta se još dešavalo na Prijinom koncertu u Osijeku pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović sišla u publiku na koncertu u Osijeku

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović/N. Pantelić