Aleksandra Prijović ostala bez glasa: Pevačica ima ozbiljan problem

Nakon sto je oborila sve rekorde u Hrvatskoj oglasila se aleksandra Prijovic 3 e1703337637311

Mlada zvezda Aleksandra Prijović sinoć je, 15. aprila, održala drugi koncert u Rijeci, pa se u toku istog obratila publici zbog neprijatne situacije koja joj se dogodila.

Malo je falilo da ga otkaže, jer je noć pre toga ostala bez glasa, ali je ipak odlučila da se pojavi i ispoštuje svoju publiku.

– E to mi je najbitnije, ja ću sada reći nešto što možda ne bih trebala, ali jutros kada sam se probudila, glasa nisam imala, ne sećam se kada sam bila ovako bolesna, ali verujte mi, najiskrenije večeras se osećam zdravije nego ikad. Želim da uživate, jer ja zaista uživam sa vama – poručila je pevačica i dobila ovacije, prenosi Alo.

aleksandra prijovic peti koncert zagreb 5

Podsetimo, Aleksandra je nastavila svoju uspešnu turneju, i to je sada po hrvatskom primorju gde uveliko drži koncerte u Rijeci.

Kako je na ovoj turneji, makar do sada po mnogim proračunima zaradila milione, Prija ne žali kada je njena ekipa u pitanju.

Naime, Aleksandra je za porodicu iznajmila kvalitetan smeštaj u jednom od najluskuznijih hotela.Kako za porodicu, tako i za tim koji je prati na koncertima, a koji broji više od 60 članova.

aleksandra prijovic peti koncert zagreb e1701898249921

Cena po osobi u lukuznom hotelu ne ide ispod 200 evra za noć, pa i ako okvirno računate, dolazite do pozamašne sume.

Aleksandrina svekrva Zorica Nakić takođe je u Splitu, odakle se pohvalila moćnim kadrovima smeštaja u kojem su

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović koncert

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Autor: A.M.