Ponovilo se iznenađenje iz Sarajeva: Osman Hadžić sa Prijom zapevao veliki hit, Zagreb u transu (VIDEO)

Popularni hit ‘Ti mene ne voliš’ Aleksandra Prijović je izvodila i ranije na koncertima, a ovoga puta je na petom koncertu u Zagrebu prirpemila i veliko iznenađenje za publiku.
-Ovo je svakako velika pesma koju je snimio jedan veliki gospodin, koji mi nikad nije zamerio što je pevam kao da je moja – poručila je Prija u krcatoj zagrebačkoj Areni i zapevala „Ti mene ne voliš“, a onda je na pozornicu izašao i vlasnik ovog hita Osman Hadžić i nastao je pravi delirijum.

Aleksandra Prijovic i Osman Hadzic

-Aleksandra živi svoj san, sve najbolje joj želim. A vama sve najbolje za praznike i vidimo se u Areni uskoro – poručio je Osman.

prija i osman

Ponovila se scena iz Sarajeva kada je Osman takođe bio gost na njenom koncertu, a publika je uživala u spektaklu dvoje sjajnih pevača.

Aleksandra Prijovic peti koncert Zagreb 2 1

Pevačica Aleksandra Prijović održava večeras peti po redu koncert u Zagrebu, a ako je suditi po dosadašnjem toko još jednog u nizu spektakala koje je ona priredila u hrvatskoj prestonici, biće ovo sasvim sigurno još jedna noć za pamćenje.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović se obratila Zagrepčanima na petom koncertu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Printscreen,
Autor: A.Dačić