Aleksandra Mladenović neprepoznatljiva, izašla na ulicu u pidžami: „Oblačim se kao beskućnik“

Aleksandra Mladenović šeta u pidžami
Aleksandra Mladenović šeta u pidžami

Iza glamuroznih pojavljivanja u javnosti, u privatnom životu Aleksandra Mladenović šeta u pidžami i ne stidi se što van scene izgleda potpuno drugačije.

Pevačica priznaje da nije tip devojke koja je uvek sređena, već da joj je udobnost najbitnija zbog čega se ne libi da u takvim izdanjima napusti kuću.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 11
Aleksandra Mladenović šeta u pidžami

Privatno idem u patikama, kežual. Ne volim šljokice, ništa previše, bez šminke. Jedva čekam da dođem kući da se obučem kao beskućnik– kaže Aleksandra koja izlazi iz kuće u raznim izdanjima.

Aleksandra Mladenović šeta u pidžami

Obožavam obučem najstariju majicu, geldam tv i kažem: „Kako mi je lepo“. Moja kuma i ja idemo jedna kod druge tako u pidžami, papučama– ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

ALEKSANDRA MLADENOVIC PZD SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 11

Mladenovićka se osvrnula i na sajber nasilje kroz koje je svojevremeno prošla.

Čitala sam te komentare ranije i to me je pogađalo. Doživela sam to sajber nasilje dok sam imala i zdravstvenih problema, ali više me takve stvari ne pogađaju. Ja sve to pogledam ali ne čitam. BUde mi to u fazonu „super duže“. Priznajem, na jedan komentar sam rekla „tebi ne može ni hirurg da pomogne“. Imam ja tako momente kada odgovorim, ali sve mi je to sada zabavno. Više me to ne vređa niti pogađa – ispričala je Aleksandra

BONUS VIDEO- Aleksandra Mladenović otkrila kako je smršala:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić