Login/Registracija

Mirsada Mekić napustila Bosnu, a razlog je PRELEP: „Predivan je osećaj, sve nas je usrećila“

Srećne vesti stižu iz doma ovogodišnje finalistkinje šoua „Nikad nije kasno“, Mirsade Mekić, čija je porodica nedavno postala bogatija za još jednog člana.

Naime, njena ćerka Džejla Juhić postala je majka predivne devojčice kojoj su roditelji dali neobično i lepo ime Rania, dok je Mirsada postala baka, zbog čega je privremeno napustila rodnu Busovaču, te je već neko vreme u inostranstvu.

To je najnovija i najlepša vest, po drugi put sam postala baka jednoj predivnoj devojčici. Trenutno sam u poseti kod ćerke u Nemačkoj – rekla je ushićeno Mirsada i dodala da je dolazak malene Ranie doneo veliku radost i sreću.

Fejsbuk

-Ja se osećam odlično, predivan je osećaj ponovo biti baka. Unuka nas je sve usrećila -istakla je i dodala da vreme u Nemačkoj provodi sa članovima porodice, posebno sa ćerkom i unukom koje su nedavno izašle iz porodilišta. Ipak, pored obaveza u kući uspeva da ugrabi i malo vremena za sebe.

Ovde ću biti do šestog novembra, do tad naravno najviše vremena provodim sa unučicom i ćerkama, jer mi je i druga ćerka sa porodicom u Nemačkoj, tu živi. Kad nisam sa njima, u slobodno vreme obilazim grad i naravno šopingujem kao svaka žena– sa osmehom kaže Mirsada.

O obzirom da je zbog prinove privremeno napustila rodno mesto i obaveze koje ima, Mirsada kaže da je pri povratku u Bosnu i Hercegovinu očekuje pregršt aktivnosti.

-Čim se vratim nastavljam sa redovnim aktivnostima, a to su folklor, zatim vokalni ansambl Srma sa putovanjima i nastupima. Predstoje nam određeni nastupi i putovanja u Bosni i Hercegovini i van granica – istakla je pevačica koja je svojim glasom u emisiji „Nikad nije kasno“ privlačila veliku pažnju.

Uprkos popularnosti koju je dobila u takmičenju, Mirsada je ostala ista, skromna žena koja i dalje ne može da veruje da je u šestoj deceniji doživela ostvarenje snova iz mladosti.

 -Inače sam jako skromna, kada me prepoznaju uvek priđu i pitaju me što sam tako skromna. Kada me na pijaci vide žene i zagrle meni, bude puno srce, ali ne želim da ispadne da se ja nešto foliram– rekla je nedavno za Grand.

Mirsada sa unukom
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić