Dve muzičke legende su najveći krivci za Adilov uspeh: „To je antologija, o toj emisiji se i danas priča“

adil2

Vanserijski vokal, jedan od najsmirenijih, ali i najpopularnijih pevača Adil Maksutović kupio je publiku emocijom koja se retko viđa. Njegovih početaka se malo ko seća, a posebno trenutka kada je javnost čula za njegovo ime.

-Da se setimo jedne emisije u kojoj sam ja dobio veliku gledanost, a ti postigao svoje ime, zahvaljujući sjajnim ljudima i boeimama kakvi su bili Džej i Sinan- prisetio se voditelj Zoran Pejić Peja u svojoj autorskoj emisiji „Pesmom za dušu“, što je Maksutović i potvrdio sa ponosom i osmehom od uva do uva.

-Pokojni Sinan i Džej su me tada ugostili u jednoj fantastičnoj, antologijskoj emisiji o kojoj se i dan danas priča. Jedna jako lepa uspomena na njih dvojicu i izuzetna mi je čast što sam bio deo te ekipe- dodao je Adil.

adil 1

Iako je Peja bio i ostao zaštitno lice brojnih popularnih emisija, čuvena „Peja show“ ostala je zapisana u istoriji i obeležena neverovatnim brojem pregleda, ali i gostovanjem najvećih zvezda estradne scene.

-I dan danas se desi da kada odem kod nekih prijatelja koji imaju CD sa tom emisijom da mi traže da pogledamo. Uz Vericu i Šabana mogu da kažem da je ta emisija u kojoj si ti bio ostavila veliki pečat- otkrio je voditelj, nakon čega je Adil još jednom odlučio da potvrdi zašto je na samom vrhu estrade i zapevao uživo i Pejićevom studiju dobro poznati hit „Moje si nebo“.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović