Od vragolana do najškolovanijeg pevača na estradi: Da li prepoznajete dečaka sa fotografije?

5bc57e8fa952250dd3e2e0ef7122b24b36bb3dbb

Dečak sa fotografije je danas jedan od najpopularnijih pevača na estradi koji je svoju karijeru gradio isključivo na kvalitetnim pesmama i neverovatnom talentu.

Međutim, malo ko zna da je u detinjstvu bio pravi vralogan, iako bi u to retko ko poverovao.

adil kao decak

Kako je i sam svojevremeno govorio, kao tinejdžer nije znao čime želi da se bavi, a zbog hiperaktivnosti koju je u mladosti posedovao, roditelji su morali da preduzmu drastične mere. 

Bio sam nemiran, ali nikad nevaspitan, bio sam pun energije, zbog čega su me roditelji upisivali na čak dva do tri sporta kako bi taj višak energiju izbacio iz sebe. Već sa četiri godine sam pokazao sklonost ka pevanju, ali tek kasnije shvatio da time želim da se bavim i da se čovek rodi sa željom da bude u centru pažnje. Tek kad sam dobio svoje dete shvatio sam da se čovek rađa sa talentom-ispričao je Adil svojevremeno.

ADIL ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 38 ok

Iako je bio vukovac u školi, već u četvrtoj godini gimnazije počeo je da peva po beogradskih klubovima, a zahvaljujući uticaju roditelja uspeo da je završi čak dva fakulteta.

Malo ko zna da je Maksutović diplomirao na Pravnom fakultetu, a potom i na Kriminalističkoj akadamiji.

Podsetimo, Adil je svojevremeno za Grand govorio an temu obrazovanja i tom prilikom sve oduševio svojom skromnošću.

Što se obrazovanja tiče, ne mora da znači da ako je neko obrazovan da mora da bude dobar pevač, velika zvezda ili dobar čovek- istakao je pevač.

BONUS VIDEO: Futa prekinuo snimanje Adilove pesme zbog Sinana i Džeja

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović