Login/Registracija

ZVEZDA GRANDA podržala takmičara, Žika pevačici PONUDIO ANGAŽMAN „Ovde ću da te ubacim“

0A0A7993

Takmičar Miloš Mitrović Miško (46) iz Kruševca osvojio je simpatije žirija u drugom krugu, a još od izlaska na scenu plenio je samouverenošću.

-Bez prepreka si došao – rekao mu je Mare.

Takmičar je uzvratio pitanjem žiriju da li oni imaju tremu na šta je Mare uzvratio:

-Večeras imam pojačanu tremu, ali to je valjda normalno.

Mareta je zanimalo i kako je takmičar prošao u svom kraju između dva kruga i da li je bilo nekih neočekivanih komentara od ljudi koji ga poznaju nakon prve emisije. Sve ovo je još interesantnije ako se uzme u obzir da se on predstavio kao rokenrol pevač, a poznaju ga u Kruševcu kao uspešnog sportistu i bodibildera.

0A0A7537

-Ovi likovi iz teretane koji me ne znaju toliko dugo bili su iznenađeni otkud ja pevam – iskreno je rekao Miloš.

Najviše polemike izazvala su pitanja o tetovažama. Mare se interesovao za „tatu“, a s obzirom da MIško ima istetovirane obe ruke, bio je pravi sagovornik za ovu temu. Kompozitora je zanimalo da li je tačno da kada se uradi prva tetovaža, onda se stalno tetovira.

-Nije tačno. Znam ljude koji su uradili po jednu tetovažu koja im nešto znači i stali na tome – rekao je MIško, ali se sa njim nisu složili ni Goca ni Džejla, dok je Žika imao komentar.

-Ako ti se ne dopadne ti staneš, a ako ti se dopadne ti nastavljaš dalje– rekao je Žika, na šta mu je Goca rekla:

-Žiko, pričamo o tetovažama, ne o bivšim ženama.

Takmičar je otkrio i da mu je omiljeni pevač Majk Paton iz čuvenog benda „Fejt no mor“, što je oduševilo Gocu koja ga je pitala šta bi uradio ukoliko bi ipak morao da otpeva neki narodnjak.

-Rekao sam još ranije da ne hejtujem narodnu muziku, to bi bilo glupo – izjavio je takmičar, a Mare se ubacio:

-Pa svi volimo Bijelo dugme– izazvao je Mare osmehe u studiju.

0A0A7961

Miško je otkrio da voli sevdalinke kao i da se njegov otac bavio pevanjem starogradske muzike u tamburaškom orkestru u Kruševcu i istakao da mu je omiljena pesma iz narodnijeg žanra „Ti bi htela pesmom da ti kažem“.

-Muziku kontam tako kako je osećam, da li je narodna ili zabavna, uopšte nije važno – rekao je Miško.

Sa nastrpljenjem je dočekan nastup takmičara koji je izveo pesmu „Ljubavna“ od Parnog valjka.

-Nema veze što nije narodna, važno je da je ljubavna. Svaka pesma koja peva o ljubavi je u stvari narodna pesma – najavio je Žika ovaj nastup.

0A0A8000

Džejla je bila oduševljena izborom pesme takmičara, kao i sviranjem orkestra tokom čitave emisije, dok je Goca pohvalila izvođenje ali i Miškove tetovaže.

Takmičara je kao i u prvoj emisiji podržao njegov zet Vanja Davidović, koji je bas gitarista i predsednik Udruženja rok umetnika Kruševca, i koji je Žiki poklonio jednu rok antologiju na kompakt disku.

Podršku na sceni Mišku je pružila njegova dugogodišnja prijateljica Aleksandra Ivanov, koja se prošle godine takmičila u „Zvezdama Granda“.

Njih dvoje su izveli duet „Nikad ne reci uskoro“ koji u originalu izvode Željko Samardžić i Ružica Čavić.

-Izabrali smo prepevanu pesmu od Andrea Bočelija– rekla je Aleksandra koja je prošle sezone u „Zvezdama Grand“ stigla do sedmog kruga.

GOCA TRZAN NNK SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 4 ok

Goca se osvrnula na preminulog muzičara Nešu Japanca, koji je bio iz kruševačkog kraja, i koji je Goci producirao prva dva albuma.

-To je bio jedan divan kolega koji kada te voli onda te voli, a kada te ne voli onda ti se napije krvi. Nešo volim te, ako me čuješ negde odozgo. On je napravio i „Stoperku“ i mnoge moje pesme i želim da se zahvali javno i da pozdravim njegovu porodicu – rekla je Goca.

Usledilo je duetsko izvođenje.

0A0A7970

-Bravo zemljaci, tako se brane boje našega kluba – uskliknuo je Žika nakon sjajnog izvođenja takmičara i potom se obratio njegovoj podršci:

-Ako tamo ne prođeš ovde ću da te ubacim u ovaj orkestar i tu ćeš ti da pevaš.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić