Login/Registracija

Zorici Erić se vratio OSMEH: „Morala sam da glumim tugu, borila sam se u sebi“

Do pre samo tri godine Zorica Erić iz Mrčajevaca bila je žena puna nade, ali i strahova i strepnji. Silno je želela da pobedi narkomaniju, skloni  se od lošeg društva u koje je upala, posveti se porodici i najvećoj neostvarenoj želji – muzici. A nije ni sanjala da će u svemu tome uspeti za kratak vremenski period i da će joj od pobede u šouu „Nikad nije kasno“ sve krenuti u životu. 


Nakon učešća u takmičenju pevača veterana, zatim rijalitija, pevačica je od publike i svojih bližnjih dobila „vetar u leđa“ da nastavi tamo gde je davno stala, a sada se pohvalila da se na velika vrata vraća na muzičku scenu.

Iako je pre godinu dana kupila pesmu od Milana Petkovića, strpljivo čekala trenutak kada će sve kockice da se slože i kada će svoj prvenac objaviti za „Grand produkciju“.

 

– Muziku i tekst sam kupila pred Božić ove godine i strpljivo čekala da stupim u kontakt sa Mirkom Gavrićem i da dogovorimo saradnju. Ali čekanje se isplatilo – kaže Zorica koja je za svoj prvenac snimila i spot. Kako joj je ovo prvi veliki projekat u životu ne krije da joj nije bilo lako na snimanju. 

– Jedva smo uspeli da snimimo spot jer mi nikako za rukom nije polazilo da budem ozbiljna. Trebalo je da budem tužna jer je takva pesma, a ja sam se sve vreme smejala. Iskreno da vam kažem, toliko sam bila srećna što radimo, a u isto vreme i smešna sama sebi kad se uozbiljim i kad treba da glumim tužnu ženu, a sve mi je lepo u životu. Ne mogu da se žalim i da glumim da patim kad mi je ovo nešto najlepše što mi se dogodilo u ovoj godini – ističe pobednica koja jedva čeka da čuje reakciju publike. 


Kaže da svi koji su do sad videli njen prvenac, smatraju da ima „keca u rukavu“. 

– Reakcije su veoma pozitivne od strane ljudi koji su videli deo spota i poslušali pesmu, do sad nisam dobila nijedan negativan komentar. Ali čekamo sud publike, mada se negde očekujem da će se posebno svideti ženskom delu zbog samog teksta- istakla je Zorica čija se premijera nove pesme očekuje danas u 18 časova na Jutjub kanalu Grand produkcije. 

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić