“Pokazivaću onoliko KOLIKO PLATE“, Milica Dabović šokirala izjavom o sajtu za odrasle na kome se našla

Pre par dana pojavila se informacija da je bivša košarkašia Milica Dabović otvorila profil na popularnom sajtu za odrasle gde kači svoje intimne fotke na kojima kasnije zarađuje.

dabovic

Kako kaže profil je otvorila zbog opklade sa drugaricom koju je ubedila da za samo 48 sati može da skupi oko hiljadu pratilaca, što se ispostavilo kao tačno, a kao glavni razlog pokretanja ove priče navodi i ljubav prema svom telu koje ponosno pokazuje.

Ceo život sam trenirala, telo je moj dugogodišnji projekat. Dopada mi se kako izgledam u 40. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nemam problem da se slikam u donjem vešu jer je za mene lepo, zgodno žensko telo čista umetnost! Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike!– rekla je ona.

09e719672563808a728668b505b32f6dfcb8c314

Iako su muškarci srećni što će moći da gledaju Miličine provokativne fotke, žene su je osudile, pa su je zatrpale negativnim komentarima, poput „Na šta si spala“, „Ova riba prsla“, „Sramota me je što sam žensko“, „Cenila sam te kao sportistu i ne mogu da verujem da si pala na dno“, što je Dabovićevu veoma iznenadilo.

ab439da53668d861a943a4b50890cc5dfd924073

– Tek sada shvatam koliko je žena ženi najveći neprijatelj! Kučke laju, karavani prolaze! Ne znam da li je reč o ljubomori i zavisti, ali kada nemam šta lepo da kažem, ćutim! Nikada nisam uprla prstom u nekog i rekla: „Ona je kurva.“ Svako ima pravo da radi šta hoće! Muškarci su me oduševili kako su reagovali, ali žene su se baš loše ponele. Šta god da sam do 40. godine uradila, osuđivali su me – završava priču Milica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac/ Informer