Login/Registracija

Ona važi za jednu od najlepših veteranki, a ovako je izgledala u detinjstvu: Da li znate ko je pevačica sa slike? (FOTO)

Bivša učesnica takmičenja „Nikad nije kasno“ Biljana Prokić od prvog pojavljivanja privukla je pažnju publike kako fanstastičnim vokalom, tako i lepotom.

O njenom pevanju je suvišno pričati jer su se gledaoci u to uverili kada se Biljana takmičila u popularnom šouu, a njena lepota je ostavljla sve bez daha.

Ona je jedna od aktivnijih veteranki kada su u pitanju društvene mreže, pa tako na njenom Instagram nalogu možemo videti i one malo provokativnije fotografije, ali i uspomene iz mladosti i detinjstva.

Biljana je sada podelila jedan video u kome je izdvojila nekoliko fotografija iz najranijeg detinjstva i mladosti, a uz video je napisala:

-Kroz istoriju.

Njeni pratioci su se pozitvno iznenadili, a ispod videa su se samo nizali komentari u kojima je Biljana pokupila sve komplimente.

Podsetimo, Biljana se osim pevanjem profesionalno bavi i glumom, a sav svoj talenat je pokazala na Grandovoj sceni kada je u emisiji „Nikad nije kasno“ milione gledalaca ostavljala bez daha maestralnim pevanjem.

Kako je Biljana pevala u takmićenju pogledajte u videu ispod teksta.

Foto: Instagam,
Autor: A.Milinković