Login/Registracija

Žika otkrio zbog čega orkestar Aleksandra Sofronijevića ne svira više u emisiji „Nikad nije kasno“: „Upustio sam se u avanturu“

59dd75025434148690db8106ad7e1fced831ebb1

Voditelj i idejni tvorac emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić otkrio je sinoć zbog čega orkestar Aleksandra Sofronijevića ne prati naše veterane od ove sezone.

Žika je pre svega pohvalio novi orkestar i otkrio da su momci i devojke sastavljeni iz različitih bendova, ali da su se zajedno dobro uklopili.

-Iskren ću biti, ponosan sam na ovaj novi orkestar. Znate kako, kada je došla ova sezona orkestar Aleksandra Sofronijevića je zaista prezauzet, prosto nemaju vremena za ova snimanja. Nisam se ja uplašio zato što sam i sam muzičar i poznajem dosta muzičara, upustio sam se u jednu avanturu – rekao je Žika.

Voditelj je priznao da je ponosan na činjenicu što su se momci i devojke brzo uhodali i što u emisiji „Nikad nije kasno“ svaki ton zvuči profesionalno.

orkestar

-Oni su sastavljeni iz praktično pet, šest različitih orkestara i pokazali su se odlično. Usvirali su se, utegli su se i zaista sam ponosan što mogu da kažem da je ovo ako ne najbolji, onda jedan od najboljih orkestara kod nas. Bravo momci, imam i ja sada svoj okrestar „Žikin orkestar“ – zaključio je kroz smeh.

Ako ste propustili ovonedeljnu emisiju pogledajte je u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković