Login/Registracija

Zorica Erić ŽESTOKO ISPROZIVALA Darka Lazića i Anu Nikolić: „Njega niko nije osudio zbog droge, a nje mi je ŽAO“ (VIDEO)

Bivša učesnica takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Zorica Erić nije krila od javnosti da se godinama borila sa bolestima zavisnosti, odnosno narkomanijom.

Ona je otvoreno govorila o tome kako se borila sa porocima, priznala je da je konzumacija droge bila sve učestalija pogotovo u danima kada je radila. Kako je i sama rekla, narkotike nikada nije koristila kada ne radi, već samo kada nastupa i to uz alkohol.

-Prosto, to me je sve izobličilo u svakom smislu, i kao majku i kao ženu i kao sestru. Bila sam vrlo sebična i samo sam mislila na svoja zadovoljstva. I kada sam razgovarala sa mojom doktorkom, pitala sam je da li je to bio samo moj bezobrazluk, dođeš u tu situaciju samo da misliš na sebe. Doktorka mi je objasnila da posle toliko vremena konzumacije narkotika izubila sam vezu sa realnošću i tu vezu za druge – rekla je ona za Grand.

Nekadašnja pobednica šou „Nikad nijje kasno“ je priznala da je doživela veliki linč i osdu ljudi, nakon priznanja da se borila sa porocima. Kaže da je to za nju jako licemerno, obzirom da nije jedina javna ličnost koja je konzumirala narkotike, a retka je koja je javno govorila o tome.

-Ja sam takav linč dozivela zbog priznanja. Ljudi su najviše mislili da sam ja tu priču ispričala da bih stekla popularnost, smatraju da je i loša reklama dobra. Ja sam se toliko umorila zbog ove priče, smo zbog toga što je loše shvaćena, ova priča je trebala da bude pouka i poruka ljudima da mogu da se izvku. Za narkotik koji sam ja koristila ne postoji lek, mi smo išli da uklonimo sve stvari koje su dovodile do konzumacije – rekla je ona, a onda je spomenila kolegu koji je takođe imao problema:

-Ne bih da se neko uvredi, ali imamo primer Darka Lazića, koji je doživeo saobraćajnu nesreću pod dejstvom alkohola i narkotika, jedva je ostao živ. Sada kada dođe na neki nastup, svima je simpatičan, bez obzira da li to sada koristi ili ne koristo, niko mu neće prići i reći narkomančino. Imamo primer Ane Nikolić, koja je za mene bila boginja, a meni je sada žao nje. Ja bih volela da joj pomognem, mislim da nema ljude oko sebe koji žele da joj ukažu na sve to – zaključila je ona.

Njeno gostovanje u emisiji „Grand magazin“ možete da pogledate u videu ispod.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković