Goca zatražila od Žike NEVEROVATNU STVAR, Mare se umešao kao advokat pa joj REKAO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO: „Kada se to promeni, tada će moći“

ZIRI NNK SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 31 ok

Goca Tržan, ove nedelje bila je u žiriju emisije „Nikad Nije Kasno“, kada je otkrila kako je grupa „Tap 011“ spremila nešto novo za svoje obožavaoce, pa uputila Žiki jedan predlog.

Imamo novu pemu, koja je fenomenalna i ako budeš bio ljubazan da nas pozoveš da ovde otpevamo premijeru u starom sastavu– predložila je pevačica, međutim pre nego što je Žika uspeo da progovorio ubacio se Mare sa jednom opaskom.

Koji je pozivni za Aleksandrovac ? E kada budu bili Tap 037 onda će moći– našalio se Milošević koji je nasmejao prisutne.

ipiccy image 5 6

Goca je slatko nasmejala, pa uozbiljila stvar i zauzela se za svoj predlog da premijera novog singla bude u ovoj emisiji što je Jakšić radno prihvatio.

Nakon toga, počeo je da ispituje ljude iz orkestra koji su pozivni brojevi iz njihovih rodnih gradova, a kada su počeli da nabrajaju različite delove Srbije, ponosno je istakao: „Vidi kakav mi Tap imamo ovde“, što je ispraćeno gromoglasnim apalauzom.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić