Kakvo iznenađenje! Žika Jakšić postao novi član orkestra „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

Snimanja popularnog porodičnog šoua „Nikad nije kasno“ uvek plene dobrom energijom, a ovoga puta dogodio se i jedan krajnje neočekivani momenat.

Poznato je naime da je Žika Jakšić okupio tim muzičara koji su stvorili orkestar koji prati pevače u ovom muzičkom takmičenju, a takođe nije novost i da je Žika pravi majstor na bas gitari, a to znanje vrsnog instrumentaliste davno je pokazao, još dok je nastupao u grupi „Ritam srca“.

žika jakšić svira bas

Voditelj je neočekivano na poslednjem snimanju emisije „Nikad nije kasno“ primetio novu bas gitaru kod člana orkestra, i nije odoleo a da je ne uzme u ruke i sam isproba.

zika 3
Žika Jakšić svira bas

Žika je pred orkestrom pokazao svoje umetničke bravure koje su svi pomno pratili, do su ga prisutni u Grandovom studiju nagradili aplauzom.

zika 1

Podsetimo Žika je i pre izvesnog vremena kao pravi profesionalac stao među članove orkestra i zasvirao čuveni hit „Makedonsko devojče“, a takmičar koji je tada učestvovao pustio je svoj prekrasni glas i stvorio magiju u studiju.

-Ne znam da li će prsti da me slušaju! Ovo nije orkestar „Nikad nije kasno“ nego novi orkestar „Ritam srca“- našalio se Jakšić i svojim umećem na bas gitari.

BONUS VIDEO: Žika Jakšić svira bas tokom nastupa takmičara u „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: A.Dačić