Pevačica otkrila kako joj je Žika Jakšić pomogao u najtežem periodu: „Nisam imala osiguranje, to mu nikada neću zaboraviti“

Žika Jakšić pomogao pevačici
Žika Jakšić pomogao pevačici

Žika Jakšić poznat je kao čovek velikog srca koji je tokom svog života pomogao mnogim ljudima, a nekadašnja učesnica Dijana Popović otkrila je kako joj se on našao u jednoj nemiloj situaciji u inostranstvu.

– Sa Žikom sam radila i stvarno sam srećna zbog toga. On je prvenstveno divan čovek i muzičar i nije se uopšte promenio. Bio je human, pošten i iskren kao i sada imao je uvek želju da pomaže drugima i ja sam mu beskrajno zahvalna zbog ove emisije– izjavila je Dijana u sezoni u kojoj se takmičila.

3593bb8ff5f32e375a0de37cbab3c7586331fac2
Žika Jakšić pomogao pevačici

Iz perioda aktivnog druženja i nastupanja sa Jakšićem, pamti mnogo lepih trenutaka , ali i jedan njegov potez koji nikada neće zaboraviti.

– Žika je meni pomogao u Nemačkoj. Kada smo došli,svi smo bili u fazi snalaženja, dobili smo neku muzičku vizu međutim nije to išlo baš kako je trebalo. Nismo imali zdravstveno osiguranje, a morala sam da idem kod doktora– počela je priču pevačica, a zatim ispričala kako je autor i voditelj „Nikad Nije Kasno“ spasio situaciju.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 21092023 FOTO MUNJA 6 ok

Žika Jakšić pomogao pevačici

– Tada je Žika došao na ideju da napravi osiguranje preko jedne žene koja je radila tamo. Ne mogu da vam opišem kako sam se tada osećala, ja njemu to nikada neću zaboraviti. On je napravio nešto što drugi nisu koji su trebalo to da urade. Imao je osećaj za sve nas i bio nam je kao stariji brat i ja ga stvarno cenim i volim kao takvog– zaključila je Dijana za Grand.

BONUS VIDEO- Provale i lapsusi Žike Jakšića:

NE PROPUSTITE I :

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić