Oni su uvek iza kamera, a bez njih ne može da prođe snimanje emisije „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić otkrio veliku tajnu

DRAGANA KATIC I ZIKA JAKSIC NNK FINALE FOTO MUNJA 12 ok

Pre nekoliko nedelja održano je veliko finale devete sezone emisije „Nikad nije kasno“, a idejni tvorac ovog projekta i voditelj Žika Jakšić otkrio je bez koga ne može da prođe snimanje emisije.

Podrazumeva se da su Saša Milošević Mare, Dragana Katić i on prisutni na svakom snimanju, ali iza scene postoje još dva čoveka bez kojih ne može da počne snimanje.

SASA MILOSEVIC MARE DRAGANA KATIC ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA ok 2

To su Ivan Vukičević Ivke, producent ove emisije i Zoran Kuzmanović Munja, Grandov fotograf koji je već 50 godina prisutan na estradi.

-Na svih 300 emisija postoji pet ljudi koji su uvek ovde. To su Mare, Dragana, ja, moj Ivke asistent producent „PDŽ – prvi do Žike“ i Zoran Kuzmanović Munja – rekao je Žika Jakšić.

ivke 1
ZIKA JAKSIC I MUNJA NNK SNIMANJE 20122023 FOTO MUNJA 10 ok

Podsetimo, Žika Jakšić se rasplakalo u finalu devete sezone emisije „Nikad nije kasno“, a za Grand je otkrio zbog čega su ga savladale emocije.

-Dobro, to je bila specijalna emocija. Znaš ono, čaršija i majka na pragu, mene uvek to malo pomeri. Nisam pustio suzu, ali su mi zasuzile oči, to je sasvim u redu – istakao je voditelj za Grand.

BONUS VIDEO – Žika Jakšić intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković