Tijana Bošković se slomila pred kamerama i progovorila o gubitku sina: „Imala sam strahove“ (VIDEO)

Tijana Bošković nakon nastupa u emisiji „Nikad nije kasno“ koji je rasplakao milione gledalaca, slomila se pred našim kamerama i progovorila o gubtku sina.

Tijana je rođena u Nišu, ali trenutno živi i radi u Frankfurtu u kome uspešno sa svojim mužem vodi dve turističke agencije, a mi smo je na početku pitali kako je odučila da se prijavi za emisiju.

Tijana Boskovic nakon velika tragedije i gubitka deteta poslala emotivnu poruku koja je danula sve 4
Tijana Bošković o gubitk sina

Ovo je emisija koju ja stvarno rado gledam i mislim da je najbolji šou ovog tipa. Obožavam Žiku i ono što on radi, Pružio je šansu nama koji smo ostali ne ostvareni iz nekog prošlog vremena i stvarno sam sarećna što sam ovde danas – rekla je takmičarka, pa dodala i to kako je došlo do toga da se iz Nemačke pojavi u Žikinom šouu:

– Moj veliki prijatelj ima jednu kafanicu ,,Wie zu hause“ (prim. aut. ,,Kao kod kuće“) u kojoj se mi pevači i muzičari sa ovih prostora stalno okupljamo i uživamo zajedno. On mi je jednom prilikom rekao da bi trebalo da se prijavim za ovu emisiju ali ja u tom trenutku nisam još uvek bila spremna za to usled situacija koje su mi se izdešavale u porodici. Rešila sam da život mora da ide dalje i da ne smemo živeti u proslosti.

Tijana Boskovic nakon velika tragedije i gubitka deteta poslala emotivnu poruku koja je danula sve 1
Tijana Bošković o gubitk sina

Tijana kaže da je emisija gledana i u Nekačkoj i da je to i jedan od većih razloga bio njoj da se pojavi na Grandovoj sceni.

– Naravno! Moja agencija se između ostalog i bavi prodajom kablovske televizije, i svako ko đođe kod nas čini to upravo kako bi mogao gledati emisije ovog tipa. Željni smo muzike i volimo da iskoristimo vikend i opustimo se uz nju – istakla je Boškovićeva.

Tijana Boskovic nakon velika tragedije i gubitka deteta poslala emotivnu poruku koja je danula sve 3
Tijana Bošković o gubitk sina

Tijana Bošković o gubitk sina

Pevačica je u svom profilu ispričala da joj se pre nekoliko godina dogodila velika tragedija kada je nakon teške bolesti izgubila sina. Tijana je na ivici suza pred našim kamerama iznela detalje i otkrila da je učešće u ovoj emisiji za nju veliki početak.

– Ovo je jadan novi početak. Shvatila sam pa u životu ne treba ništa da planirate, već da se samo treba posvetiti lepim stvarima. U prošlosti sam imala strahove od nekih stvari, a ispostavilo se kako mi se baš tako nešto i desilo… Sada sam odlučila da se samo plašim lepih stvari. Treba samo živeti i voleti ljude oko sebe, koja god tragedija da vas zadesi život mora ići dalje zbog svega onoga što je ispred vas – zaključila je Tijana za Grand.

Tijana Boskovic nakon velika tragedije i gubitka deteta poslala emotivnu poruku koja je danula sve 2
Tijana Bošković o gubitk sina

Kompletan intervju možete pogledati u videu sa početka teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Tijana Bošković o preminulom sinu

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: V.Brusin