Login/Registracija

Žika Jakšić ogolio dušu: „Pustim ovu pesmu, vozim i plačem“

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 28102022 FOTO MUNJA 23 ok

Voditelj, producent i idejni tvorac emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić poznat je kao čovek koji otvoreno govori o svojim emocijama.

Imali smo priliku mnogo puta u emisiji da vidimo kako svoje emocije pokazuje na delu, pa se događalo da pusti suzu uz neku pesmu ili uz neku tešku životnu priču naših veterana.

zika place

Postoji puno pesama koje Žiku gađaju pravo u srce i dušu, a u ovonedeljnoj emisiji je otkrio uz koju je numeru mnogo puta plakao kada ga niko nije video.

-Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama uz koju sam plakao. Majke mi, sećam se vozim, to je bio period neke 2000te godine, ja sam stalno išao iz Ciriha za Nemačku. Tada sam se razveo i išao sam svake nedelje da obiđem sina – rekao je on i dodao:

-Ja pustim ovu pesmu u kolima, vozim i plačem. Sada neću da plačem, Mare me je naučio da se uzdržavam i da ne plačem u emisiji.

zika suze

Inače, reč je o numeri Verice Šerifović „Uvek si mi govorila majko moja stara“. Za ovu pesmu je muziku i tekst napisao kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a emocija kojom ova pesma odiše pogađa mnoge u srce i dušu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković