Žika i Dragana Mirković PUCAJU OD PONOSA zbog Dušana Svilara: Pljuštale pohvale za pevača, PA PALO OBEĆANJE USRED EMISIJE, a zbog njegovog poteza pevačica ODUŠEVLJENA

DUSAN SVILAR NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 8 ok

Od kada se pojavio u „Zvezdama Granda“, davne 2007. godine, odmah je bilo jasno da Dušan Svilar poseduje neverovan dar za muziku, ali i prenošenje emocije i lepe energije na publiku, što je rezlutiralo i njegovom pobedom u ovom muzičkom takmičenju.

On je ove nedelje bio deo žirija u emisiji „Nikad Nije Kasno“, kada se Žika prisetio perioda kada je upoznao Svilara i njegovog puta do uspeha.

Kada se pojavio u „Zvezdama Granda“, Dule je tada imao 16 godina, ali i tada je bio pravi mali gospodin. Drago mi je i ponosan sam što je uspeo da ostvari svoj san– počeo je Jakšić koji je ovom prilikom objasnio zbog čega je ovaj pevač poseban.

IMG 4029

Njegov san se razlikuje od snova većine pevača. On voli da peva i već tada je imao izraženi muzički ukus i uspeo je da završi solo pevanje na akademiji, snimio je fenomenalne pesme, duže vreme je bio gost na koncertima Kemala Montena i sada je spojio pevanje i glumu i ozbiljno radi u pozorištu na Terazijama– ponosno je istakao voditelj i autor emisije, a pohvalama se pridružila i Dragana Mirković koja je oduševljena njegovim angažmanom u pozorištu.

IMG 4218 1

Ja sam od večeras takođe ponosna na Dušana, jer ja obožavam „Fantoma iz opere“, a on je fantom. Presrećna sam, oduševljena i svaka čast. Gledala sam taj mjuzikl širom sveta i sada smo se dogovorili , Dušan mi je obećao da će da mi javi i da ću čim budem mogla doći da odgledam sa zadovoljstvom– rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić