Login/Registracija

Relja i Nikolija POKAZALI LUKSUZNU NEKRETNINU U KOJOJ ŽIVE: Penthaus sređen po poslednjoj modi, a JEDAN DETALJ GOVORI SVE O NJIHOVOJ ZAJEDNICI (FOTO)

Od kada su Nikolija i Relja uplovili u romantičan odnos, u javnosti se često spekuliše o njegovom odnosu sa Vesnom Zmijanac, iz čijeg su se doma sada i zvanično preselili kako pišu domaći mediji.

S obzirom da imaju dve ćerke, javila se potreba za većim prostorom, pa je par odlučio da se preseli u stan u kome će imati više komfora. Kako se navodi, oni su pazarili luksuzni penthaus, a Relja je sada na svom Instagramu pokazao deo novog doma.

Reper se snimio kako leži na sofi u dnevnom boravku, te se sa jedne strane videla kuhinja u crnoj boji, dok je u jednom trenutku pokazao i drugi zid na kojem se može videti ogromna polica sa knjigama, i stolice iz trpezarije.

Vesna ih je podržala u ideji da kupe stan, budući da je ona ceo svoj život zarađeni novac ulagala u nekretnine.

Stan je sređen po njihovim idejama. Ćerkice imaju odvojene sobe, tu je velika spavaća soba, kao i luksuzno dekorisana dnevna soba i kuhinja, a veliki deo zauzima prostor rezervisan za njihovu garderobu, koja im je pasija – ispričao je izvor za Alo.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić