Login/Registracija

Zbog nje MARE ide na bolovanje, a PEJOVIĆ ima svog pobednika!

Kada je trebalo da bira između karijere i porodice, Maja Marinković (41) donela je neopozivu odluka da je porodica broj 1. Zato danas kaže da su njena deca Angelina (8) i Nikola (7) dve najlepše životne pesme, a oboje su sa tatom došli u studio kao podrša. Ipak, priznaje da čitav život peva i da su joj najranija sećanja vezana za muziku.

– Imam kasetu koju čuvam na kojoj je snimak kada sa dve godine peva, pričam recitujem. Muzika mi je predodređena. A paralelno sa muzikom radila sam u medijima, najviše kao radijski voditelj – ispričala je.

Odlučila je da se predstavi numerom „Tamo gdje je sve po mom.“ A po završetku pesme, njena ćerkica Angelina pritrčala je i poljubila mamu.

– Biću razočaran ako u ovom takmičenju ova divna dama ne bude bar prva! Vi ste za mene pobednik ovog serijala – rekao je Aco Pejović.

– Bili ste božanstveni, boja glasa je fenomenalna. Lepo vam stoji ova pesma – rekla je Jelena Tomašević.

– Sjajan izbor pesme! Skoro nisam čuo ovako raskošan glas, a da ne poznajem izvođača – komentarisao je Mare i dodao – Samo ne znam ko će ovde da sudi. Idem na bolovanje koje nisam koristio 5 godina, sad sam se setio.

O svojim očekivanjima Maja je rekla da je zadovoljna svime što donosi svako pojavljivanje u ovom šou programu.

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović