Login/Registracija

„Zakopala sam to za sebe“: Posle 20 godina vatrena Mađarica ispravila grešku iz prošlosti (VIDEO)

0A0A1878

Žužana Sekereš (41), vatrena Mađarica i ovogodišnja učesnica „Nikad nije kasno“, za sebe kaže da je ptica selica, budući da je živela u Zrenjaninu, Hanoveru, Gracu, ali isto tako je i žena sa velikim snovima koje nije ostvarila u mladosti.

Nakon 20 godina pevačica je ponovo stala na scenu i to u takmičenju veterana, a za Grand je podelila i prve utiske i otkrila ko joj je branio da se bavi pevanjem.

Bilo je dobro na sceni, bilo je fino osetiti publiku i binu. Ovo je dobra prilika za mene, mislim da dolazi mojih pet minuta – rekla je Žužana i otkrila zbog čega je pre dve decenije morala da ostavi mikrofon.

0A0A1876 2

Upoznala sam sada već bivšeg muža, odlučila sam se za običan porodičan život, bez karijere i bez muzike, ali mi je to jako nedostajalo. Muž nije branio da pevam, ali sam ja to negde zakopala i muzika je bila prošlost za mene. Mislila sam da udajom tako treba, da je bolji put bez muzike i da treba da budem uz porodicu. Moram priznati da mi je muzika jako nedostajala– istakla je veteranka.

Nakon toliko godina bez najveće ljubavi iz mladosti, simpatična Mađarica tvrdi da je sigurna u sebe i da će to pokazati tokom takmičenja.

Danas imam dobre ljude oko sebe, a ono najvažnije muzika je u meni. Ovo je jedna dobra prilika za mene. Nemam velika očekivanja od takmičenja, ali bih volela da ostanem što duže sa vama jer mi je jako lepo. Kada pomislim da bih mogla mnogo toga da pevam, sve žanrove muzike, ali videćemo – rekla je Žužana i dodala da nije kasno da u poznim godinama ostvari snove iz mladosti.

Sve može da se nastavi, ako se ima volju, ako se ima nešto u sebi i prate želje, može se mnogo toga realizovati – rekla je takmičarka i dodala da bi volela da sve ružno ostavi po strani, a da pamti samo dobro.

Intervju sa Žužanom pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić