Login/Registracija

ZABORAVITE NA ĐANIJA, Bejhan Ramov je novi kralj bakšiša, celu glavu mu oblepili novčanicama, za jednu pesmu uzeo BOGATSTVO (VIDEO)

Iako je nedavno priznao da ga pevanje ne hrani, već njegov znoj donosi najveći prihod, raspevani zidar i pobednik „Nikad nije kasno“ Bejhan Ramov ipak lagodno živi od muzike.

To je dokazao za vikend na jednom od nastupa na kojem je proglašen novim kraljem bakšiša.

Kako Grand saznaje, raspevani zidar nastupao je na jednoj svirci u Strumici gde je za jednu noć zaradio čitavo bogatstvo. On je usred izvođenja pesme Šerifa Konjevića završio „pokrivene“ glave na kojoj su se našle novčanice od 1.000 makedonskih denara.

Pevač je angažovan po želji bračnog para iz Švajcarske koji su tokom takmičenja iz sve snage navijali upravo za Bejhana. Kako bi potvrdili ovu informaciju, pozvali smo pevača koji nam je otkrio sve detalje nastupa tokom kog je zaradio čitavo bogatstvo.

-Tačno je, pevao sam u jednom kafani za vikend koja je bila dupke puna. Dobro sam i zaradio, vidite po slikama da je bilo veselo. Ostali smo svi do zore- počinje priču Bejhan i nastavlja:

-Mnogo sam srećan što je publika sa mnom pevala u glas do jutra, nekako nisam znao da me Makedonci toliko vole i da uživaju u mom glasu. Evo, već sam zakazao još neku svirku i to u kafani u Skoplju i Kočanima. A da i Štip, ima posla ko hoće da radi.

Kako je nedavno izjavio da od pevanja ne živi, zanimalo nas je da li se to sad promenilo budući da je izuzetno tražen i angažovan.

-Stvarno ne znam da li više volim pevanje ili malterisanje i da li ću ikada napustiti jedno ili drugo. Ma, volim oba posla da radim. Volim da pevam i cenim to što me publika boli i u Srbiji i u Makedoniji i što mi daje vetar u leđa da se ne zaustavljam sa muzikom. Ipak, zidarstvo ne mogu da ostavim, to je posao koji radim bukvalno odmalena i koji ne bih ostavio ni za šta na svetu. S druge strane i pevanje me ispunjava, pogotovo što mi ljudi ne daju da odustanem od muzike. Svakako ne ostavljam muziku, idem dalje, pa kako bude, dokle budem mogao da izdržim. Znate kako, od ranog jutra malterišem, noću pevam i za sad mi ništa nije teško, uspevam sve da iskombinujem – kaže Bejhan za Grand, a na pitanje da li može da se kaže da je novi kralj bakšiša i da ide Đanijevim stopama, sa osmehom odgovara:

-Nego šta nego može! Jesam, za sad me hoće pare, jer očigledno umem da pogodim žicu čim me u kafani svi časte.

Pogledajte na koju pesmu Šerifa Konjevića je Bejhan zaradio najveći bakšiš.

NE PROPUSTITE I

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić