Pevačica zbog UDAJE NAPUSTILA ŠKOLU, danas se KAJE: „Posle porođaja sam shvatila da to nije ljubav“

suzana smajic

U „Zvezdama Granda“ Suzana Smajić nije imala previše uspeha, ali zato je u šouu „Nikad nije kasno“ ostavila veliki trag. Životnom pričom i neverovatnim pevačkim talenatom često je umela da rasplače i oduševi naciju, a sad je progovorila o najtežim trenucima koji su je koštali karijere.

Pevačica je istakla da se veoma rano udala i ostvarila u ulozi majke, zbog čega i nije završila osnovnu školu, a na pitanje da li se kaje zbog toga, govorila je sa knedlom u grlu.

-Verovatno je tako moralo da se desi. Sve što se u životu dogodi je verovatno negde zapisano, ali se kajem najviše zbog škole, pa i zbog braka. Pri kraju osnovne škole sam odustala, udala se i dobila dete. Ne kajem se što sam dobila dete, udala sam se iz ljubavi, u tom trenutku sam mislila da je bila ljubav, ali sam posle porođaja shvatila da ipak nije– ispričala je Suzana za Grand i nastavila:

-Bilo je jako teško. Mislim da narod zna moju priču i donekle mi je teško da o tome pričam. Eto, samo se kajem zbog tog preranog braka, ali ništa se ne može popraviti sad na žalost. Bila sam mlada, ali bože moj, svi mi grešimo. Naučila sam lekciju, pa ću to da popravim u svom životu.

suzana nnk

Danas savetuje svoju decu da prvenstveno završe školu i da rade ono što vole, kao što to ona čini već više od dve decenije. Kaže da u tome njena deca imaju punu podršku, kao što je i ona u mladosti imala podršku svojih roditelja.

-I sa mamine i tatine strane imala sam dosta muzičara u porodici, tako da sam imala od koga da nasledim talenat i na koga da se ugledam. Međutim, niko od njih se profesionalno nije bavio muzikom- rekla je pevačica.

Iako je imala sve predispozicije da postane zvezda, Suzana je odlučila da se posveti isključivo deci. Želela je samo da im obezbedi krov nad glavom i bezbrižan život.

-Usmerila sam se samo ka detetu, da završi školu, da mu obezbedim stan što je greška. Trebalo je da ulažem više u karijeru, ali verovatno je tako trebalo, tako je bilo zapisano – istakla je Suzana za Grand i dodala da je svoju sreću pronašla 2005. godine i to kraj kolege kog je slučajno upoznala u restoranu.

86a90d9c4671300659ed127ced13a1a5782f1d4b

BONUS VIDEO Suzana Smajić pokazala supruga: „Kad ima ljubavi brak mora da uspe“

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić