Login/Registracija

Zbog ljubavi NIJE ZAVRŠILA MUZIČU AKADEMIJU, a večeras RASPLAKALA ŽIRI

Anka Pecnik (43) trenutno živi u Austriji, a muziku voli još od malih nogu. Njen talenat primetili su proferori u školi. Upisala je srednju muzičku školu, nakon čega i muzički odsek na Pedagoškom fakultetu u Bratislavi, međutim tok njenog života se drastično promenio kada se na drugoj godini studija zaljubila i napustila sve zbog ljubavi i ilegalno otišla u Austriju.

a6f46a06fa337f6430330762240404461bdd722f

Zbog porodičnog života sve je manje nastupala, ali nikada nije skroz prestala da se bavi pevanjem te je odlučila da ispuni sebi želju i oproba se u našoj emisiji.

Pre nego što je zapevala Ana joj je rekla kako je setila njenu energiju već dok je gledala biografiju.

Večeras nam se predstavila numerom „Ljubav je samo reč“.

662c10d6b44dc163a80c81c70018a62c9524fdbc

– Nesporno je da divno izgledate da divno izgledate, da volite scenu, i da scena voli vas, ali ja sam više gledao u vaše srce– poručio je Keba, a Žika je dobacio kako je takmičarka rasplakala pevača.

– Ja sam pod takvom dojmom, kao da sam bila na ne znam čijem koncertu. Suze su mi išle, ježila sam se kompletno. Po meni je ovo bio vaš „the momenat“ od prve do zadnje sekunde sam bila hipnotisana. Dolazim na sve vaše koncerte– rekla je Ana.

– Kada ovakve izvođače imamo ispred sebe podsetim se koliko je važno ovo što radimo. Kupljeno Anka, apsolutno svaka čast– pohvalio je Mare.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić