Login/Registracija

Veteranka priznala da se iza svega krije TEŠKA ŽIVOTNA DRAMA: „To je bila najveća želja moga sina“ (VIDEO)

Učesnica najvećeg šoua veterana „Nikad nije kasno“ Irena Miletić ne krije da je prezadovoljna svojim nastupom u emisiji u nedelju, a za Grand je otkrila da je bez njenog znanja prijavljena za takmičenje, kao i šta se sve promenilo u njenom životu otkako je pevala na velikoj Grandovoj sceni.

-Osim što me narod malo više prepoznaje, ništa specijalno. Gomila zahteva i svašta nešto, ali u suštini je isto. Posao i kuća i svirke – rekla je Irena istakavši da je za nju neočekivano dobila brojne obožavaoce.

-Najpre me pitaju da li sam ja iz emisije „Nikad nije kasno“ i obavezno naglase da, ne samo što su me gledali, već i da su glasali za mene – rekla je takmičarka i prizanala da dobija puno podrške za svoje učešće, čak i od ljudi koje ne poznaje.

Veteranka je otkrila i zašto se uopšte pojavila na takmičenju, kao i ko joj je zapravo najveća podrška:

-To je bila najveća želja mog sina, da zasvira sa mnom na sceni. Zato sam ja i prijavljena ovde, kako bi on odsvirao nešto. Što se mene tiče sad mogu da idem kući, da l’ prošla ili ne, bitno je da sam njemu želju ispunila.

Nastup sa sinom Andrijom Kostićem koji svira harmoniku za Irenu je bio izuzetno emotivan.

-Nisam znala da li da gledam u njega, ili da plačem. Ili da gledam u publiku. Jer to je moj sin, to je moj ponos, mislim da ništa lepše od toga nema – rekla je Irena ne skrivajući emocije.

Veteranka je otlkrila i kako se uopšte našla u takmičenju.

-Nisam ni znala da me je sin prijavio. On je to učinio na svoju ruku da bi svirao. Saznala sam da me je prijavio tok kada su me pozvali za učešće. Ja sam veliki tremaroš po prirodi i ne bih to učinila. Ali eto, rodila sam jedno malo čudo koje je to uradilo – naglasila je Irena.

Način na koji je rođen i Irenina borba sa tri tumora u to vreme izazvala je velike reakcije i pojačala emocije prilikom srećnog događaja.

-Zahvalna sam dragom bogu što je sve ispalo kako treba i što je ispao ovakav kakav je. Ja sam najponosnija na njega i meni je sad puno srce – istakla je takmičarka i dala svoju pordršku ljudima koji se danas bore sa opakim bolestima.

-Poznajem i sada neke koji imaju takav problem. Samo napred, nema nazad, i samo pozitiva. Bar sam ja tako, i hvala bogu, sve je savršeno – poručila je takmičarka.

Ceo razgovor sa Irenom pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković