Login/Registracija

Veteran otkrio sa čime se suočavao: „Vršili su pritisak da dobijem muško dete, a onda je usledilo ČUDO“ (VIDEO)

Šarmantni i harizmatični Dejan Drašković prikupio je simpatije publike i žirija već tokom prvog pojavljivanja na Grandovoj sceni. Iako je na njemu velika odgovornost Crnogorac priznaje da puca od samopouzdanja, ali i da veruje u uspeh.

-Žestoka je konkurencija u takmičenju mada ja dosta verujem u sebe. Znam svoje kvalitete i znam koliko vredim. Bez obzira na rezultat ja ću nastaviti da se bavim muzikom i profesionalno i na svaki drugi način. Inače ovo mi je prvi nastup na ovako velikoj sceni- otkrio je Drašković za Grand.

U prethodnoj emisiji „Nikad nije kasno“ upravo njemu je zapala uloga „probijanja leda“, a kako se snašao iznenadio je i samog sebe

-Mislio sam da će biti treme, ali sam mnogo puta bio pred kamerama generalno tako da sam izbegao tremu. Prezadovoljan sam- tvrdi Dejan.

Baš kao i ostale kolege iz takmičenja, Draškovića su životne okolnosti naterale da pričeka sa ostvarenjem svojih snova, mada bitno je da su te okolnosti izazivale smeh i radost u njegovom domu.

-Bio sam usmeren na porodicu jer imam četvoro dece i uloga oca je veoma zahtevna. Tako da nije bilo mesta za moje aktivnosti, posebno kada su klinci bili mali. Sada mogu da se posvetim supruzi i sebi. Mislim da je ovo momenat da mogu da napravim nešto u muzici. Uskoro mi izlazi nova pesma, uradiću i spot. Svi koji su je čuli od mojih prijatelja i rodbine kažu da će biti hit- istakao je takmičar i dodao da je spremniji nego ikada u svojoj nameri da ostvari muzičke ciljeve.

-Mislim da čovek može sve u životu da postigne bez obzira na godine i staž, samo je potrebno da ima volje i želje. Sve što sam u životu zacrtao uspeo sam i da ostvarim tako da ne sumnjam da će moja muzička karijera ići u smeru u kojem želim- potvrdio je za Grand, a šta je otkrio o privatnom životu i porodice saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović