Megi zapevala sa ćerkom u Grandovom studiju, naslednica spremna da osvoji estradu: „Vidimo se u Zvezdama Granda“ (VIDEO)

0A0A4716 1

Miglena Nikolova Megi u polufinalnom nastupu još jednom je dokazala da je zasluženo stigla do same završnice takmičenja u kojoj je osvojila neverovatne simaptije publike. Iako kada izađe na scenu deluje da je ceo svet pod njenim nogama, priznaje da je ovog puta imala dozu odgovornosti.

Bila je trema, kako nije, ali ja sam zadovoljna zbg ovog nastupa– priznaje veteranka koja je bila u društvu sestričine i ćerke koje su takođe talentovane za muziku.

Od sestre ćerka Joana, i moja mezimica starija ćerka Simona. Jedna igra, jedna peva– otkrila je Megi kojoj Simona pomaže u odabiru pesama za nastupe, a zatim su zajedno zapevale numeru od Vide Pavlović „Šarene haljine“ u kojoj je naslednica pokazala raskoš svog glasa iako je priznala da se malo stidi.

Sad ćemo nju da prijavimo, mala je za ovo, nju ćemo u „Zvezde Granda“, obavezno– najavila je Nikolova.

jids

Poznato je da zajedno sa suprugom drži kafanu u Švajcarskoj gde živi, i koja od skoro ima novo ime „Nikad nije kasno“ zbog čega je zahvalna Žiki Jakšiću, međutim priznaje da je Mare ipak osvaja ženske poglede preko malih ekrana.

Živa istina, ne smem da imenujem biće razvodi i noževi. Svi se lepo nameste da gledaju kao mene, a oni gledaju zbog Mareta. Kažu mnogi je šarmantan. On će da bude specijalan gost, celu noć ima da mu igramo i pevamo, zvaćemo i Žiku– tvrdi Nikolova.

megi miglena

Uprkos velikom uspehu koji je postigla, Megi priznaje da nije očekivala da će se ovako dobro plasirati u takmičenju veterana.

Nisam očekivala ovoliki uspeh. Znam da u Srbiji ima mnogo jakih pevača, mislila sam da ću da ispadnem u drugom, trećem krugu, ali desilo se ovo, neka magija. Šta god da se desi ja sam zahvalna za sve što su uradili za mene– iskrena je ona.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Dačić