SVADBA, SVADBA Udala se ćerka finaliste „Nikad nije kasno“, pevač ne može da sakrije emocije

udala se cerka dejana draskovica

Danas se Crnom Gorom ori čuvena pesma „Svadba, svadba“ jer je finalista Nikad nije kasno oženio ćerku Doroteju.

Nakon romantične veridbe, naslednica Dejana Draškovića izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku sa kojim će uskoro dobiti ćerkicu.

U domu pevača okupili su se muzičari, a veselje je počelo ranom zorom. Dejan Drašković nije skidao osmeh sa lica, a mlada je zablistala u predivnoj venčanici.

udala se cerka dejana draskovica 1

U jednom trenutku Dejan je sa muzičarima pustio glas i zapevao čuveni hit „Moja mala nema mane“, a njegova ćerka Doroteja je sedela i uživala u svakom stihu.

Ni mladoženja nije zaostajao te se sve vreme veselio uz svoje najbliže.

Nakon što su obavili kupovinu mlade, svadbena kolona iz Herceg Novog uputila se u jedan luksuzni restoran u Trebinju gde će se održati svadbeno veselje.

udala se cerka dejana draskovica 2

Mlada se u jednom trenutku oglasila putem društvenih mreža i objavila fotografiju sa novopečenim suprugom.

-Zvanično Mračević- poručila je lepa Doroteja.

Ekipa Grandove redakcije čestita mladencima i želi im dug i srećan brak!

finalista nikad nije kasno ozenio cerku

Podsetimo, ekipa Granda letos je imala ekskluzivnu priliku da provede dan sa porodicom Drašković koja je za naš portal otkrila da pripreme oko venčanja traju mesecima, ali i da sa velikim nestrpljenjem iščekuju najvažniji dan.

Zvaću i moje prijatelje iz „Nikad nije kasno“,  a što se organizacije tiče to će sami, ja se ne mešam, njihova je svadba, to su njihove uspomene koje će ostati, tata samo plaća – rekao je Dejan tom prilikom i priznao da mu uprkos neizmernoj sreći, odlazak ćerke iz porodične kuće veoma teško pada.

– Moj pokojni tast je plakao kada se moja supruga udavala za mene i ja sam ga zezao, ali što sam stariji sve ga više razumem i sigurno ću pustiti suzu. Mnogo smo vezani kao porodica i sigurno mi neće biti lako kada bude napustila porodični dom.

dejan draskovic sa zenom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Dejan Drašković otkrio detalje ćerkine svadbe

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Printscreen,
Autor: J. Jović