Login/Registracija

U POLUFINALU JAČI NEGO IKAD: Zavirite iza kulisa NIKAD NIJE KASNO (VIDEO)

Za samo par sati počinje prva polufinalna emisija „Nikad nije kasno“ koja donosi lavinu emocija, smeha i sjajnog provoda. 

Ali pre nego što se prepustimo uživanju u vanvremenskim hitovima koje nam donose talentovani polufinalisti, vodimo vas iza kulisa da vidite kako se čuvena ekipa pripremala i zagrevala za šou.  

Pored Mareta, Žike i Dragane koji standardno prvi stižu na snimanje, stigao je Mile Kitić – jači nego ikad, bar tako sam tvrdi.

– Drž’ se, Mile, još si živ!poručio je s osmehom pevač, a zatim dokazao da je na pragu osme decenije življi nego ikad. 

Tajnu dobrog stasa i glasa u 70. godini pokušao je da otkrije Dragani i Žiki, a tokom snimanja uverili smo se da je ona i više nego uspešna. O tome govori i Jakšićeva reakcija i položaj ruku, kao i ono što je pevač uradio za publiku u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

U pratnji orkestra Aleksandra Sofronijevića koji je ove nedelje imao i ulogu dirigenta, Mile i njegova mlađana koleginica Biljana Marković ukrstili su glasove i razgalili sve u studiju.

Osim što je sa mladom nadom Granda zapevao stari hit, Mile se nije štedeo da publici uživo zapeva i nekoliko puta u toku snimanja.

Odličan muzički repertoar i neverovatna energija u studiju podigli su sve na noge, što je samo jedan od dokaza da vas večeras očekuje neverovatna zabava kraj malih ekrana. 

Kako je izgledala priprema čuvene ekipe za polufinale i zašto smo večeras jači nego ikad, kao što kaže Miletova pesma, uverite se u videu. 

……

Foto: L.Cvetković,
Autor: I. Ankić