Login/Registracija

TREMAROŠ VS TAKSISTA – Ko je bio bolji i plasirao se u polufinale?

Večeras je počeo peti krug šoua „Nikad nije kasno“ koji će odrediti ko od kandidata ide u polufinale. 

Autor takmičenja Žika Jakšić objasnio je da će se u svakoj emisiji predstaviti po deset takmičara i to u pet duela, a samo šest najboljih ide u polufinale. Naravno, kao i do sada, publika će na kraju svake emisije imati pravo glasa i odabrati još jednog polufinalistu. 

Peti krug startovao je duelom između najvećeg tremaroša u takmičenju Igora Tadića (45), inače pevača iz Banja Luke, i taksiste Zorana Đerića (59) iz Beograda. 

Prvi se na velikoj sceni predstavio Igor koji je otpevao hit „Ako možeš zaboravi“ Bijelog dugmera, a to je uradio toliko sjajno da ga je Enes Begović uporedio sa svetski priznatim umetnikom. 

– Što je Pikaso u slikarstvu, to si ti u pevanju, a Pikaso je Pikaso – prokomentarisao je Enes, a Goca Tržan mu odala naklon do poda zbog, kako je rekla, „šaranja muzičkim žanrovima“. 

– Teško da pevač koji dobro izvodi rok i pop muziku, ume da otpeva i narodnu, često to ne ide jedno s drugim, međutim ti sjajno vladaš svim žanrovima i neverovatno dobro pevaš – izjavila je Goca, dok se Saša Milošević Mare više fokusirao na izgled takmičara. 

-Sve bolje izgledaš, vidi se da si ozbiljno shvatio takmičenje i mogu ti reći – imaćeš puno posla, naradićeš se – s osmehom je dodao predsednik žirija, a sa istim je dočekao i njegovog „protivnika“ iz duela, raspevanog taksistu.  

Zoran je odabrao da se u petom krugu bori pesmom „Živiš u oblacima mala“ Zdravka Čolića, za koju je Begović preporučio da bude himna Žikine nove avio kompanije „Špric-Air“-a. 

Goca je izjavila da joj je Đerić veoma simpatičan i da poseduje sve osobine koje jedan pevač treba da ima. 

– Vrlo ste interesantni, pozitivni, nasmejani što je veoma važno za scenu. Što bi rekao Žika, ko bre voli da gleda baksuze? Niko, svi vole pozitivne i nasmejane ljude – konstatovala je pevačica. 

Mare je priznao da ne voli peti krug, koji inače zove i malo finale i da mu je teško kada treba da odluči ko od sjajnih takmčara treba da ide dalje. Ali na kraju su mu olakšale kolege iz žirija, budući da su u polufinale poslale Igora Tadića. 

On je sa 4:1 dobio duel sa Zoranom, čime je postigao korak više ka završnici šoua. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić