„Možda sam oprostila, ali nisam zaboravila“ Svetlana Popović nakon isposvesti o nasilju rasplakala ćerku: „Otac mi nije potreban“ (VIDEO)

Nakon potresne priče o nasilju u porodici kojom je rasplakala čitav region, pevačica i učesnica emisije „Nikad nije kasno“ Svetlana Popović stala je pred naše kamere i ispričala golgotu kroz koju je prošla, dok je njena ćerka sve vreme grcala u suzama.

Iako je godinama trpela nasilje od strane bivšeg supruga, Caca šalje poruku svim ženama da se iz svega može izađi kao pobednik. To je potvrdila i njena ćerka Tamara koja je kroz suze za Grand priznala da joj je majka najveći oslonac u životu.

cerka svetlane popovic u suzama nakon price o nasilju u porodici 2

-Imam smo mamu, i kad god da je čujem mene to jako pogađa. Volim je najviše na svetu i dovoljno je samo da je vidim. Drago mi je da je deo jednog ovako velikog projekta, ja imam tremu i za nju. Ona u meni uvek izazove emocije – rekla je pevačicica ćerka u suzama.

cerka svetlane popovic u suzama nakon price o nasilju u porodici 4

Caca sa druge strane ističe da je njen život bio težak i da se godinama borila sa nasilnikom od koga je trpela batine i torturu.

Pevačica dodaje da je cilj njene prijave za ovu emisiju bio taj da pošalje poruku svim žrtvama nasilja.

-Ta celokupna priča je bila zaista teška, a ja bi to sve ostavila iza, tamo negde, to je u prošlosti i tamo neka ostane. Hoću da poručim svim ženama, majkama, devojkama da iz svega toga treba i može da se izađe na prvi i normalan način i da se bude pobedni. Evo kao što upravo gledate mene i moju ćerku – priča ona i priznaje da nikada ne može zaboraviti sve ono što je preživela:

-Ne oprašta se, ja sam možda oprostila, ali zaboraviti neću. Ja sam najviše došla zbog toga da pokažem ženama da treba da čuvaju sebe prvenstveno, da ne dozvole ono što sam dozvolila ja takva maltretiranja i sve što se dešavalo. Ali opet može da se izađe kao pobednik, ova scena je nešto što ja nisam očekivala i mogu da kažem da sam presrećna.

cerka svetlane popovic u suzama nakon price o nasilju u porodici 3

Svetlanina ćerka za sam kraj razgovora dodaje da joj je majka najveći prijatelj u životu i da su jedna drugoj bile najveća podrška u teškim momentima.

-Ona je moj najveći prijatelj pre svega i ja je prvenstveno doživljavam tako. Već majka je ogromna reč, ali ona je i majka i otac i sve mi je bila i ostala. Ja želim da svako dete ima majku kao ja, meni otac čak nije potreban. Uvek sam bila i dok sam živa ja ću biti tu za nju – zaključila je Tamara.

Šta je još Svetlana rekla nakon nastupa u emisiji „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Ramaela Dugalić otkrila tajnu svog imena

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković