Login/Registracija

Takmičarka pokazala MENTORKU, pa najavile šou: „DRŽITE SE“ (VIDEO)

Većina kada čuje reč „mentor“ pomisli na Zvezde Granda, međutim malo ko zna da je Anka Pecnik imala svog mentora i to u takmičenju „Nikad nije kasno“.

– Ona je mene pripremala od samog početka, samo sam audiciju radila bez nje (smeh). Ipak se ja dugo, godinama, nisam bavila pevanjem i bio mi je potreban neko ko će da me pokrene, razdrma i izvuče to nešto iz mene. Kao što vidite iz priloženog, zahvalna sam joj što je uspela za kratko vreme da izvuče to nešto iz mene što je bilo tu, ali je spavalo, ma ono najbolje- rekla je ponosna takmičarka.

654c831b5b2de010665a2dda01a82c0c10729bc8

Da je pravi profesionalac dokazala je svojim performansima i transformacijama po kojima je postala poznata još od prvog pojavljivanja na Grandovoj scneni.

– To je i bila moja misija, da budem iz kruga u krug drugačija. Nisam ni zamišljala da ću stići do ovde, iako sam imala želju. Mislila sam tri, četiri kruga, međutim uspela sam do polufinala i želela sam da pokažem da je ne umem samo jedan stil muzike da pevam, već više toga. Da li se to sve nekome sviđa ili ne, ne znam, ali mislim da je bilo bar solidno, ako ne odlično- rekla je Anka.

a0c29e47e65bbb01731869c1cfd474b687900c75

Osim što je sjajan pevač, Anka se pokazala i kao odličan učenik kako tvrdi njena mentorka Jelena.

– Od samog početka kada je došla kod mene jasno mi je stavila do znanja šta želi da postigne. Vrlo mi je bilo jasno na čemu treba da radimo i izuzetno sam srećna kada imam učenike poput Anke koji hoće da sarađuju. Dakle kada dam savet i kažem šta je dobro ona to usvoji jer stalo joj je zaista do svega i do toga da ostvari uspeh. Radile smo na svakom detalju- objasnila je mentorka.

27de129b5ffd4b7d6771f70c587aa96761b6eab0

Za portal Grand Online otkrila nam je i po čemu se ona razlikuje od drugih učenika.

– Volim njen temperament, taj sremački, što bi ona rekla Sremica uspaljenica (smeh)- našalila se.

A šta od Anke možete da očekujete u finalu, saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović