Takmičarka i Slavko Banjac ZAPALILI STUDIO čuvenom duetskom pesmom

Večerašnju emisiju otvorila je takmičarka iz Beograda, Jadranka Kalinić koja se odmah na početku pohvalila da je 1.januara napunila četrdeset pet godina, a zatim dobila komplimente na račun svog izgleda, od strane članova žirija koje ove nedelje čine tri gospodina.

Tokom života nije nailazila na podršku od strane porodice da se bavi muzikom, ali je zato njen partner vetar u leđa i neko ko ne proušta njene nastupe u takmičenju-  Ispratio sam vas u prethodnom krugu i siguran sam da ste naišli samo na pozitivne komentare- rekao je Slavko Banjac, što je Jadranka i potvrdila.

Prva takmičarska pesma koju je Jadranka izvela bila je “Zagrli me ti“ Goce Stojičević.

10858d6efa18458232425a989eedb1cc290c9add– Kako je mala razlika između profesionalne neke pevačice i tebe. Ja zapravo nisam ni video razliku. Sjajna si bila, to je to– komentarisao je Hari Mata Hari.

– Oseća se kod vas neopisiva želja, i molim aplauz i za vašeg supruga koji vas je bodrio tako da to skoro nisam video. Vaša karijera je valjda i dala svoj doprinos tako dobroj interpretaciji– rekao je Slavko Banjac.

Mare je shvatio da Jadranka uvek napravi dobru atmosferu i da je napredovala u odnosu na prvi krug- Vidi se razlika, i samo tako nastavi.

Jadranka je u podrši pored supruga imala i čuvenog muzičara Ruleta koji je imao samo reči hvale za nju, a Žiku je zanimalo kako to da niko nije prepoznao njen talenat pre 20 godina- Mi smo tad radili mnogo tezgi, međutim, posle skoro 10 godina zajedno, ona je imala i smrtni slučaj, napravila pauzu. Ali ona je dobar pevač, veliki borac i veliki drug. A zahvaljujući ovoj emisiji čuće se za nju– rekao je Rule.

83e259ec8b6fe48bd2f90772d29547c0cb70b64c

Za revijalni deo emisije, Jadranka je izvela sa Slavkom Banjcem čuvenu pesmu koju pevač u originalu izvodi sa Vesnom Zmijanac “Ja imam nekog a ti si sam“, a studio ih je ispratio gromoglasnim aplauzom.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac