Login/Registracija

TUGA U DOMU PEVAČICE! Loše vesti je dotukle, prijatelji i kolege šalju poruke podrške: „Budi jaka“

Pevačica i nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“, Nataša Kuzmanović objavila je nekoliko fotografija sa majkom Olgom i uz crni emotikom srca potvrdila tužne vesti – da je ostala bez najveće životne podrške.

-Jutros je umrla moja majka Olga… Neka joj je laka zemlja, a gore negde anđeli neka je čuvaju – napisala je slomljena pevačica, nakon čega su reči podrške počele da se nižu.

Prijatelji putem društvenih mreža izjavili su joj saučešće, a mnogi od njih, među kojima su u nekadašnji učesnici takmičarenja veterana, poslali su joj i poruke podrške da bude jaka u najtežim trenucima.

sdr

„Iskreno saučešće. Budi jaka! Razumem u potpunosti tvoju bol“, odgovorila je Leona Marević Sušić, nekadašnja koleginica iz šoua „Nikad nije kasno“, dok su joj drugi saborci iz takmičenja poručili da su svim srcem uz nju.

dav

Podsetimo, Nataša se proslavila u šouu „Nikad nije kasno“, gde je stigla do polufinala. U takmičenju se istakla kako talentom za pevanje, tako i upečatljivim stajlinzima i nadimkom Mimi Maus, koji joj je dodelio autor popularnog takmičenja Žika Jakšić. 

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić