SVI SE PITAJU KAKO?! 95-godišnja Dobrila Čabrić još jednom dokazala da je PRAVO ČUDO

92f5ff3e85299e3a38d25afd24a6b6b2b23b622b

Najstarija učesnica popularnog šoua „Nikad nije kasno“ Dobrila Ivanovska Čabrić svojim životom intrigira i iznenađuje iz dana u dan. 95-godišnja, super baka, kako su je mogi nazvali još tokom učešća u takmičenju svoju oazu mira pronašla je na Dojranu za koji tvrdi da u najvećoj meri utiče na njeno zdravlje.

To je novom fotografijom još jednom potvrdila i izazvala oduševljenje ogromnog broja ljudi koji su bukvalno ostali u šoku s obzirom da u svojoj 95. godini izgleda vitko.

-Dojran je biser od jezera i to podneblje jako volim. Dojran ima čarobnu moć, jedan magnet, vazduh koji je jedinstven. Kažu da je Dojransko jezero drugo na svetu koje je lekovito, samo fali so. Ja kad plivam, odmorim se, plutam, mogu i po pola sata da uživam, nema šanse da potonem – ispričala je bivša pobednica.

dobrila c 3

I ne samo to, Dobrila daje i odličan primer mladima kako i koliko treba uživati u svakom danu, ali i koji je to recept za besprekoran izgled u ovim godina koje bi mogi poželeli jednog dana.

-Nema tajne, ali velika je stvar sama ishrana. Recimo, ja sam vegeterijanac, ne mogu meso da jedem. Vrlo retko pojedem neko parče, ali žvaćem ga kao hartiju. Uglavnom sam na voću, povrću, salatama i tako. Drugo, ne pijem, ne pušim, zapalim nekad u društvu, ali to izgleda vrlo loše kao kad piletu stavite cuclu. Meni to ne paše – istakla je Dobrila nedavno.

dobrila ivanovska 1

Podsetimo, super baka rešila je da svoj život pretoči na stranice svoje autobiografske knjige koja će uskoro ugledati svetlost dana.

-Čekam da se završi štampa knjige o mom životu, koja ima zanimljiv naslov „Na putu ka stotoj“ i jedva čekam da dođem u Beograd da je promovišemTrenutno sam u Skoplju, moji prijatelji su otvorili kafić u kome se skupljaju uglavnom estradni umetnici, glumci i novinari i ja sa njima – ponosno ističe Dobi koja je na svaku životnu nedaću reagovala osmehom i novim planovima.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Facebook,
Autor: J. Jović