„Nemojte da dozvolite da odem na vrata nečije majke i kažem da njenog sina više nema“: Pevač Mujo Šaćirović na ivici suza, apelovao na vozače (VIDEO)

Nakon uzbudljivog duela na sceni između Stivena Kadrijevića i Muje Šaćirovića Muća mnogi su ostali bez teksta, a i sami takmičari ovonedeljnog šoua „Nikad nije kasno“ svesni su da su uspeli da prenesu jake emocije publici na sceni, što su i potvrdili u razgovoru za Grand.

Mujo je prvi put u medijima progovorio o humanitarnim akcijama koje godinama organizuje i prizao da je mnogim porodicama do sada pomogao sa njegovim prijateljima.

-Neverovatno su pozitivne emocije, meni je ovo punjenje mojih baterija i duše. Potrudio sam se i večeras da hranim svoju dušu i dušu onih koiji me gledaju. To je moj cilj tako da sam izuzetno zadovoljan – rekao je Mujo.

Stiven Kadrijević Mujo Šaćirović intervju
Stiven Kadrijević Mujo Šaćirović intervju

Stiven Kadrijević prošao je direktno dalje i kaže da je zadovoljan nastupom, ali je priznao da su mu pomešane emocije.

-Presrećan sam za sebe, a toliko sam tužan za svog prijatelja, jer smo stvarno izuzetno dobri prijatelji, tako da sam negde u sredini. Voleo bh da prođemo zajedno, ali takva je igra, takva su pravila. Ovo sam uradio iz sveg srca za moje prijatelje koji su toliko zvali i glasali za mene i vratili me u treći krug. Maksimalno sam dao sve od sebe da opravdam sve te glasove i hvala – priznao je Stiven koji je svojom emocijom uspeo tokom emisije i da Bobana Rajovića koji je bio u žiriju ovonedeljne emisije dovede do suza.

Stiven Kadrijević Mujo Šaćirović intervju

A kada je reč o osećanjima i dobročinstvu, Mujo je inače kao veliki bajker sa svojim kolegama iz Moto-kluba „Vukovi“ činio brojna humana dela i učestvovao u mnogim humanitarnim akcijama, zbog čega je bio i u jednoj TV emisiji koja se bavi nezabavnom tematikom.

-Meni je kao prvom predsedniku Moto kluba „Vukovi“ koji sam sa svojim prijateljima Goranom Mitrakovićem i Draganom Milovanovićem stvorio, prvenstveno bilo važno da svi sačuvamo živu glavu. Moje pravilo je bilo da zamolim a pomalo i „zapretim“ svima kad idemo da se vozimo: „Nemojte dozvoliti da nečijoj majci, ženi, sestri, li ćerki li sinu odem na vrata i kažem tvog tate više nema, ili sina, ili muža.“ To su krupne reči i hvala Bogu nije se nikada dogodilo da je neko nastradao – rekao je Mujo. koji se za plasman u četvrtfinale takmičenja „Nikad nije kasno“ bori na Fejsbuk glasanju.

Stiven Kadrijević Mujo Šaćirović intervju

O svojoj humanitarnoj misiji Mujo govori bez otkrivanja previše detalja, kao i mnogi drugi veliki dobročinitelji.

-Na humanitarnoj bazi smo se izuzetno puno organizovali zbog čega smo bili i učesnici emisije „Kvadratura kruga“. Pomagali smo mnogim ljudim i deci sa posebnim potrebama, želeći da ublažimo tu bol i da im pomognemo koliko je to moguće. Bajkeri su ljudi velikog srca i duše, i to jeste moj cilj i dok pevam, da prenesem tu energiju i dušu tamo gde je potrebno – dodao je Mujo.

Stiven Kadrijević Mujo Šaćirović intervju

Razgovor sa Stivenom Kadrijevićem i Mujom Šaćirovićem pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/A.Milinković