SREĆI NEMA KRAJA: Prinova u porodici veteranke, čestitke se samo nižu

a186c57b29e942db1e734b1aabfd23e04afb8f12

Pre samo mesec dana nekadašnja finalistkinja „Nikad nije kasno“, Danijela Stanković Kostić, proslavila je 21 godinu braka sa Miodragom Kostićem, a sad je na društvenim mrežama ponovo podelila lepe vesti.

-Evo i ja da se pohvalim. Rano jutros sam postala baba tetka. Dobro nam došao, Bogdane. Živ i zdrav nam bio -napisala je pevačica, što je oduševilo njene prijatelje koji njenoj porodici i dalje upućuju čestitke.

Mnogi su prokomentarisali da lepšu vest nisu mogli da čuju, a bilo je i onih koji tvrde da je Danijela najlepša, najmlađa i najkul baka na estradi.

danijela 1

Podsetimo, Danijela se u takmičenju veterana istakla svojim glasovnim mogućnostima, a veliku pažnju skrenila je i njena frizura koja je godinama njen zaštitni znak.

Kako je i sama govorila, njena kratka kosa ljudima je uvek „upadala u oči“, a neobrojano puta je čula komentre da nije normalna ili da je čak i bolesna. Nikad se nije obazirala na zle jezike i surove komentare i nije imala nameru da promeni sada već svoj prepoznatljivi izgled.

-Uglavnom su svi šokirani kada me vide, ne očekuju da neko sa 42 godine, majka dvoje dece ima ovakvu frizuru. Ali ovo je moj izbor, ne isplati se baš uvek biti drugačiji, ali ako smo dosledni sebi, onda je to prava stvar– rekla je jednom prilikom Danijela za Grand.

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić