Login/Registracija

Sreća je velika: Sofče Džorleva prvi put postala baba, unuk dobio moćno ime

sofce postala baba

Jučerašnji dan je za nekadašnju učesnicu šoua „Nikad nije kasno“ Sofiju Džorlevu najradosniji, budući da je njena starija ćerka Ole na svet donela dečaka, te je pevačica po prvi put postala baka.

Srećne vesti potvrdila je za Grand, istakavši da su njen suprug i Mile najradosniji na svetu, a otkrila je koje moćno ime su dali nasledniku.

-Unuk se zove Aleksa, prelepo ime, tako su roditelji odlučili- rekla je ushićeno Sofče, dok se njen sin, inače finalista „Zvezda Granda“ Ognen Zdravkovski takođe oglasio za Grand.

ognen

-Danas mi je najlepši i najsrećniji dan u mom životu. Dobili smo prinovu, ja sam postao ujak. Dobro mi došao Aleksa, dušo ujakova. Najveća zahvalnost ide doktoru, docentu Goranu – istakao je Zdravkovski.

Podsetimo, Ognenova sestra, tridesetjednogodišnja violinistkinja, sudbnonosno „da“ izgovorila je u septembru prošle godine.

Svadbeno veselje upriličeno je na otvorenom, a u organizaciji učestovali svi članovi porodice, kako Ognen tako i njegovi roditelji Sofija i Mile.

-Srećan sam što imam zeta kakvog imam. Predivan je čovek i mnogo se vole. On je inače iz Beograda ali se preslio u Skoplje i tu sada radi– rekao je Zdravkovski.

sofrce

NE PROPUSTITE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić