Login/Registracija

Dragana Katić doživela peh na snimanju emisije „Nikad nije kasno“: „Shvatila sam da nisam spremna“ (VIDEO)

Deveta sezona emisije „Nikad nije kasno“ pčela je ove nedelje u velikom stilu. Voditeljka Dragana Katić ne krije da je svaka emisija za nju veliki izazov, ali je pred našim kamerama priznala da je na prvom snimanju doživela veliki peh.

Ističe da je sve rituale obavila kao i svake godine do sada, i nada se da će i sezona koja je ispred nas biti podjedanko uspešna kao i prethodne.

-Sve sam isto odradila kao na početku svake sezone, sve ono što radim svake godine, ne samo kada je emsija „Nikad nije kasno“ u pitanju, nego generalno televizijska sezona. Sve sam ritualne obavila, zadovoljna sam kako sam ih obavila. Nisam nikakve znakove pored puta videla, da nešto mogu da poremetim i to je to – rekla je Dragana za Grand.

Iako se to na sceni nije primetilo, Dragana je pred samo snimanje emisije doživela peh, a u pomoć joj je odmah pritrčala šminkerka koja već godinama radi sa njom.

-Sada kada sam došla gore, Aleksandra moja šminkerka kaže stavi olovku za oči, maskaru, a ja otvorim neseser i shvatim da nisam spremna za sezonu. Drugog jula je bilo finale, ja od tada, ništa osim karmina nisam stavila na sebe. Apsolutno sam se u pravom smislu te reči odmorila i ono što radim svake godine, nisam imala ništa od šminke na sebi. Samo naočare za sunce i vid, karmin i to je bilo sve što je bilo na mom licu. Danas eto nisam došla spremna, bio mi je polupazan neseser, ali je Aleks na svu sreću imala sve – kazala je ona.

BONUS VIDEO – Dragana Katić o novoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić